Мечти по ноти

9,90 лв.
Не е налично

"Мечтите, които таиш за своето бъдеще, са всичко онова, което сънуваш нощем. Те са винаги в ума ти. Те са онова, към което те тегли сърцето. Те те карат да вървиш напред."

Майли Сайръс се изстрелва до висините на суперзвезда с шеметна скорост. Още преди да се усети, тя постига феноменален успех както на телевизионния екран, така и на сцената. Тази книга е наистина уникален поглед към личния свят на една от най-големите и ярки звезди на нашето време, която не се бои нито да погледне назад, нито да продължи напред и да изживее мечтите си.

 Автори
 Майли Сайръс и Хилари Лифтин
 Марка
 Други
 Тип
 Биографии
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 15 x 22
 Страници
 304 черно-бели и цветни
 ISBN/Баркод
 9789542704157

"Мечтите, които таиш за своето бъдеще, са всичко онова, което сънуваш нощем. Те са винаги в ума ти. Те са онова, към което те тегли сърцето. Те те карат да вървиш напред."

Майли Сайръс се изстрелва до висините на суперзвезда с шеметна скорост. Още преди да се усети, тя постига феноменален успех както на телевизионния екран, така и на сцената. До не много отдавна тя води най-обикновен живот във ферма в щата Тенеси и времето й е запълнено с обичайните ежедневни задължения вкъщи и в училище и с репетиции на мажоретния състав. А сега времето й е наситено с концерти, телевизионни и филмови продукции, фотосесии.

Бързо постигнатият успех и слава обаче не замайват главата на момичето, израснало в малко градче в американския Юг. Тя остава вярна на корените си и може би тъкмо това й дава сили. "Мечти по ноти" е вълнуваща, искрена и често украсена с хумор история за порастването на едно момиче - няма значение, че момичето е знаменитост. Разказът на Майли обхваща изживените неприятни моменти като тормоза от нейни съученички, до върховите мигове по време на кастинга за ролята на Хана Монтана и първата любов, въвеждайки читателите в нейния свят.

Тази книга е наистина уникален поглед към личния свят на една от най-големите и ярки звезди на нашето време, която не се бои нито да погледне назад, нито да продължи напред и да изживее мечтите си.

Мечти по ноти

Мечти по ноти

Мечти по ноти

Книгата съдържа 16 цветни страници със снимки.

awvvww avwwvfg 29/05/2010

Аз не съм голяма фенка на Майли, но книгата си струва!! :))

Добавяне на коментар: