Честит рожден ден, БРАВО!

Казват, че първите седем години са най-важни в живота на човека. На 2 септември списание БРАВО стана на 7 и доказа, че тази максима важи и за печатните издания. Днес, седем години след излизането на първия му брой през 2004, БРАВО е най-продаваното тийн списание в България и, по-важното – изданието с най-верни читатели. Само във Facebook БРАВО се радва на над 46 000 фена, които ежедневно споделят своите мнения, молби и желания с екипа. На редакционните пощи в издателство ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ също пристигат стотици писма. Не случайно БРАВО нарича себе си „списание за музика, кино и... за ТЕБ”. Читателите – тийнейджъри на възраст между 12 и 19 години – са най-важни за списанието. Именно с техните желания са съобразени звездните материали във всеки брой, на техните проблеми са посветени и страниците от рубрика „Откровено“, в която специалист отговаря на всеки читателски въпрос.

Социалната роля на БРАВО не спира дотук. През изминалите седем години екипът на списанието, с подкрепата на най-големите български музикални звезди, организира мащабна кампания срещу насилието в училище под мотото „Не затваряй очи!“ и днес  продължава да подкрепя важни благотворителни и социални кампании.

Актуалният 18-и брой по изключение излиза не в сряда, а утре – само ден след рождения ден. В него - по повод празника – БРАВО се връща седем години назад, за да провери как са изглеждали през 2004 г. любимите на читателите звезди и... им честити. Честит рожден ден на БРАВО и от нас!