BRAVO 18/2011

1,70 лв.
Не е налично

Преди да се настроиш на училищна вълна със специалния брой Back To School, БРАВО ти предлага още малко лятна свежест. Загреби с пълни шепи от цветния свят на Кейти Пери, в който славата се разхожда облечена като Лолита, гледа като дяволче и дъвче артишок. Звездите на MTV VMA също пръскат обичайната доза блясък от червения килим. Ти обаче се върни на Земята! Даскалото наближава и БРАВО е повече от откровено по един типичен училищен въпрос: какво да правиш, когато не си най-харесваната/ият в класа (и сладураната от "Късмет, Чарли!" има мнение по въпроса)...

3 - 20 септември 2011
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

Преди да се настроиш на училищна вълна със специалния брой Back To School (от 10 септември), БРАВО ти предлага още малко лятна свежест. Загреби с пълни шепи от  цветния свят на Кейти Пери, в който славата се разхожда облечена като Лолита, гледа като дяволче и дъвче артишок. Звездите на MTV VMA също пръскат обичайната доза блясък от червения килим. Ти обаче се върни на Земята! Даскалото наближава и БРАВО е повече от откровено по един типичен училищен въпрос: какво да правиш, когато не си най-харесваната/ият в класа (и сладураната от „Късмет, Чарли!“ има мнение по въпроса). Е, със сигурност не е нужно да се учиш да боравиш с меч като Логан Лерман в новата му роля на Дартанян, но като стана въпрос за хватки, хвърли един поглед и в огромното хале в покрайнините на американското градче Дикейтър и виж кърваво ли е в новите епизоди на „Дневниците на вампира“. Така и така сме на бойна вълна, ще бъдеш ли съдия на дуела на Аштън и Чарли, които се „дърлят“ за „Двама мъже и половина“? Освен че ти възлага тази тежка задача, БРАВО ти честити своя седми рожден ден! Виж как са се променили любимите ти звезди за 7 години (и прочети за суперновата One Direction) и не забравяй да си пожелаеш нещо наум. Да познаем ли? Плакат на... :-)

P.S. А ето и първото ти домашно за тази година – фен тест по Еминем!

* * *

Mix: Кори Монтейт, Лейди Гага, Шеней Граймс, Кание Уест
 

Новини: Майкъл Джексън, Меган Фокс, Big Time Rush, Оne Direction

Гага, Брит, Селена, Деми: Най-доброто от VMA
Музикалната телевизия връчи годишните си награди на 28 август вечерта! Виж какво ще остане!

Еминем: Големият фен тест за Шейди
Той е най-успешният бял рапър на всички времена и спечели най-много от твоите гласове в SMS анкетата на БРАВО! Провери колко добре познаваш Шейди!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Кейти Пери: Звезден скенер
„Много се промених, откакто бях на 15“ – казва Кейти (26), която излезе от църквата, за да запее по захарен памук и да позира с джобно ножче. Какво да се прави – по пътя към успеха няма само ангели.

The Black Pony: „Продължаваме без Раян!“
В интервю за БРАВО момчетата, прочули се с риалити шоуто Follow The Black Pony, по Nickelodeon издават своите планове...

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Албуми: Новости на СD и DVD

Класации: Спечели USB с кориците на БРАВО!

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

Тест: Колко здрави са твоите нерви?

 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

Консултация: Тайните флирт послания
Сърцето ти започва да тупти така, сякаш ще изхвръкне, всеки път, когато той/тя те заговори. Но (със сигурност знаеш и по себе си) това, което казва твоето момче/момиче мечта, невинаги е това, което си мисли. Какви са скритите послания, ще научиш тук!

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

 

Логан Лерман: Най-трудната роля
Дуели, стрелби, страхотни каскади – Логан е готов за ново голямо предизвикателство след ролята на Пърси!

„Дневниците на вампира“: Тайни от снимачната площадка
Шшшшт! Това е тайна! БРАВО ти разкрива какво се случва на снимачната площадка на хитовия сериал и коя е другата БГ следа в него!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Бриджит Мендлер: Грозното патенце
Тя е новата звезда в ТВ ефира, но историята й съвсем не е нова...

Чарли Vs. Аштън: Звездният дуел
Всеки от тях си е проправил собствен път към славата. И когато опира до комедия, има свой начин да подсилва коремните мускули на зрителите. Сериалът „Двама мъже и половина“ пресече пътищата им. А БРАВО се опита да разбере кой от двамата е мъж и кой... мъж и половина!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Ариана Гранде: „Брат ми е най-добрият ми приятел!“
Без него ТВ сладураната не би стигнала там, където е днес. Ето какво трябва да знаеш за най-важния човек в живота на Ариана!

Киноновини: „Опашати сватовници“, „Лешникотрошачката 3D“, „Джони се завръща“

Плакати:
Jedward, Shake It Up, Дейвид Бореаназ, Кандис Акола
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 16.09.11.
Thomass Martinow Doichew 06/09/2011

С нетърпение очаквам следващия брой ще бъде супер!!! ИСКАМ ГООО!!!

Добавяне на коментар:
spacer