Печелят най-добрите!

Фен класация ПЪРСИ ДЖАКСЪНМесец преди „Синът на Нептун“ – втората книга от поредицата на Рик Риърдън ГЕРОИТЕ НА ОЛИМП, да се появи на българския книжен пазар, издателство ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ те предизвиква да докажеш, че си най-големият фен на Пърси и компания! Влез в най-оспорваната битка на умовете още сега и разбери дали си сред 30-те най-верни привърженици на героите на Олимп!

В случай че се окажеш един от трийсетте богоизбрани, заслужили почетно място във фен класацията, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ ще ти подари българското издание на „Синът на Нептун“ още с излизането му през ноември!

Преди да се захванеш с големия тест обаче, трябва да се запознаеш с няколко важни...

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В КЛАСАЦИЯТА

  • За да участваш в класацията, трябва да попълниш и изпратиш този тест.
  • Посочи имената си (или псевдоним) и населеното място, в което живееш, както и валиден имейл адрес за обратна връзка.
  • Отговори на 50 въпроса от 7-те книги за Пърси Джаксън, излезли досега в България. Въпросите са с различна трудност и носят различен брой точки (от 1 до 7). Максималният брой точки, който можеш да получиш при вярно решен тест, е 200.
  • Отговори се приемат от 10 до 31 октомври 2011 включително. 
  • Имаш право само на ЕДНО участие. Запознай се с въпросите и се увери, че знаеш отговорите, преди да започнеш попълването на теста.
  • Злоупотребиш ли с теста, ще бъдеш дисквалифициран.
  • На 1 ноември 2011 на това място ще бъдат публикувани верните отговори на въпросите от теста, както и класирането на участниците, подредени по низходящ ред спрямо събраните от тях точки.  
  • Наградите – 30 романа „Синът на Нептун“, ще бъдат разпределени сред участниците, получили най-много точки (и заели първите трийсет места в класацията). Ако се окаже, че за даден брой точки има повече участници, отколкото книги, ще бъде изтеглен жребий, който ще определи кои от тях ще получат наградите.
  • На 1 ноември всеки от спечелилите ще получи имейл от ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ. Ако си един от тях, изпрати в отговор имената си, точен адрес и телефон най-късно до шести ноември включително. В противен случай ще изгубиш правото си на подарък, а книгата ще бъде дадена на следващия (по-ниско класирал се) участник.

А сега смело покажи колко си научил/-a за сина на морския бог и нека Фортуна бъде с теб!

---
01.11.2011:

Фен класацията приключи!
Благодарим на всички 395 участника. Тъй като цели 38 от тях постигнаха максималния брой точки, в ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ решихме да дадем награда на всеки от тях. Те ще получат имейл с информация как ще получат своето копие от "Синът на Нептун". Верните отговори на 50-те въпроса от теста са поместени на тази страница.