2: Хвани ме, когато падна •

14,90 лв.

Понякога, докато се опитваш да хванеш падаща звезда, можеш да подпалиш целия си свят…

Цялото съществуване на Емили се върти около това да помогне на групата си „Каролина Джордж“ да пробие и да се превърне в музикална легенда. Страстната нощ, която прекарва с великолепно, татуирано, лошо момче е в резултат на твърде дълго време по пътищата, твърде много текила и взривоопасната химия помежду им. Никога не е очаквала обаче това да я последва и на дневна светлина. Камо ли да застраши всичко, за което тя и момчетата са работили толкова упорито досега.

Нощта с вокалистката на „Каролина Джордж“ е най-голямата грешка в живота на Ройс. Животът на най-любимите му същества зависи от това музикалният му лейбъл да подпише договор с бандата. Но дали пък неустоимото привличане помежду им няма да провали градените с години планове?

Миналото на Ройс е изпълнено с грешки и болка. Ще се превърне ли любовта му към Емили в поредната трагедия?

Книга втора от поредицата ПАДАЩИ ЗВЕЗДИ

 • Предстоящо издание. Поръчките, в които е включено това предстоящо заглавие, ще бъдат доставени на или до три работни дни след датата на издаване/разпространение на книгата в търговската мрежа. Планираната дата на издаване е 25 септември 2021. Издателството запазва правото си да променя датата на издаване, което своевременно ще бъде обявено. •

 Автор
 А. Л. Джаксън
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 Падащи звезди
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 400
 ISBN/Баркод
9789542726586
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

За автора: А. Л. Джаксън е бестселър автор на The New York Times и USA Today. В центъра на романите ѝ са съвременни истории, наситени с емоции и сексапил, а главните действащи лица са най-често „лоши момчета“.

„Падащи звезди“ е стартът на едноименна поредица от самостоятелни романи, сюжетно обединени от музикалната група „Каролина Джордж“. Главните герои са членове на бандата, като всеки от тях заема централна роля в отделните части, вплетени в поредица.

Очаквайте и #3 FALLING INTO YOU с логото УО, Книги за любов без предразсъдъци, до края на 2021 г.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: