1: Кралят на номадите

17,90 лв.

За бившия мотоклуб „Тенекиени номади“ всички жители на Клъфтън Фордж, Монтана, вярват, че са хлопнали кепенците и са окачили жилетките си завинаги. Всички, освен Брайс Райън.

В гаража към мотоклуба се случват много повече неща, освен смяна на масло и реставриране на колекционерски коли. Инстинктът ѝ подсказва, че има история. И тази история е нейна.

Единственият, който стои на пътя ѝ е Даш Слейтър. Той е решен да запази скелетите от миналото на всяка цена, особено от адски привлекателната нова репортерка. Но тя се оказва достоен опонент – успява да достигне до едни от най-строго пазените тайни на клуба. И точно когато Брайс е на път да спечели битката с Даш, той променя правилата на играта.

Кралят на номадите е на път да открадне не само историята ѝ, но и сърцето ѝ.

Книга първа от поредицата ТЕНЕКИЕНИ НОМАДИ.

 

 Автор
 Девни Пери
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 Тенекиени номади
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 130 x 200 мм
 Страници
480 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542725145
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

За автора:

Девни Пери е позната на почитателите на романтична литература у нас с поредицата „Ларк Коув“ от четири независими романа, обединени от ярките женски образи на главните героини и серията „Тенекиени номади“, посветена на членовете на едноименен мото клуб. Бестселър автор на USA Today, Девни живее и работи в Монтана, САЩ, където се развива действието в повечето от романите ѝ.

 
 

Девни Пери вече е позната у нас с книгите от романтичната поредица „Ларк Коув“. Пише приятно, увлекателно и в типичен американски стил, затова обичам да си почивам с романите ѝ. Преди дни на български се появи ново заглавие от нея – „Кралят на номадите“ е първата история от сериите за „Тенекиени номади“ и днес ще споделя малко повече за нея.

Брайс Райън е амбициозна журналистка, жадна за голямата история – онази, която ще отбележи връх в кариерата ѝ и ще запълни празнотата от самотните години, прекарани в търсенето ѝ. След като е изгубила години в телевизионната журналистика, без да е постигнала някакъв отличителен успех, на 35 тя се мести в малкото градче Клифтън Фордж, Монтана, където става партньор на баща си в местния вестник. Но това че е забавила темпото, съвсем не означава, че е готова да пише единствено за сватби, погребения и други събития от ежедневието. Брайс насочва вниманието си към бившия мотоклуб „Тенекиени номади“ – всички знаят за незаконните дела на неговите членове, но никой не пита защо са спрели, защо са избрали образа на примерни граждани в гаража към мотоклуба и какво всъщност крият. Въпроси, които Брайс смята да зададе.

Когато е открит труп на жена и в убийството е замесено името на Девън Слейтър (бившият водач на мотоклуба), журналистката вижда възможност и смята да стигне до дъното на истината. Но има един голям проблем и той се казва Даш Слейтър – синът на заподозрения в убийство и собственик на гаража. Той вярва, че миналото е останало завинаги зад гърба им и не смята да остави Брайс да си рови носа, където не ѝ е работа. Само че сега двамата имат обща цел – да открият кой наистина е убил онази жена в мотела и защо е подхвърлил доказателства, които да насочат полицията към бившия мотоклуб. Дали става въпрос за стара вражда и отмъщение? Брайс иска история, а Даш – истината.

Въпреки първоначалното съпротивление да работят заедно, двамата накрая преценяват, че с общи усилия е по-лесно да постигнат крайната цел. Докато търсят информация, научават за тайни от миналото, които още повече заплитат историята. Проблем се оказва и привличането, което същестува помежду им още от първата им среща. Възникналите чувства водят до избори, които ще променят изцяло живота им. Но дали са готови да погледнат истината в очите?

Даниела Василева 12/03/2021

Увлекателно четиво , леко се чете и са на дневен ред проблеми ,които са основен бич на съвременното общество.

Добавяне на коментар:

Девни е сред най-продаваните автори на „ЮЕсЕй Тудей“, която живее във Вашингтон със съпруга си и двамата си синове. Родена и израснала в Монтана, тя обича да пише книги, чието действие се развива в нейния любим роден щат. След като работи почти десетилетие в технологичната индустрия, тя изоставя конферентните разговори и проектните графици, за да се наслаждава на по-спокойния живот у дома със съпруга и двамата си синове. Написването на книга, да не говорим за многото на брой, не е нещо, което тя е очаквала да прави. Но сега, след като е открила своята истинска страст в писането на любовни романи, тя няма никакво намерение да спира.