44 глави за четирима мъже

14,90 лв.
Не е налично

Училищните психолози не би следвало да пишат книги за секса, нали? За ваше щастие етиката никога не е била силната ми страна.

След години мъка, през които се опитвах да оправя сексуалния си живот, най-сетне се предадох и започнах да водя дневник. Може би невероятно сексапилният ми съпруг просто не бе способен да ми достави това удоволствие, което бях свикнала да получавам от татуираните ми, пълни с излишен тестостерон бивши гаджета. Така че, щом не можех да получа такава страст в истинския си живот, все пак можех да пиша за нея. Нали? Никой няма да разбере. Ще си остана моята малка тайна.

Е да, ама съпругът ми откри дневника.

И познайте какво стана? Значително си подобри представянето в спалнята.

Но понеже не ми беше достатъчно, започнах да опипвам границите – създадох алтернативен дневник, в който измислях истории специално насочени към поведението на Кен. Неговите реакции до голяма степен бяха точните… освен в случаите, когато не бяха. Но тогава пък дойде най-голямата изненада в живота ми.

Автор
Биби Ийстън
 Тип
 Съвременна романтика
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 304
 ISBN/Баркод
9789542724797
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов
 
Лиляна Петкова 15/02/2022

Идеята на книгата е интригуваща, но начинът на писане е доста хаотичен. На моменти се чудиш дали нещо не си пропуснал или объркал. Но като цяло описаните истории за четиримата мъже от живота на писателката, докато срещне своя "принц", са интересни. А това, че тези измислени (до някъде) истории спомагат в живота със съпруга й е забавен

Добавяне на коментар: