1: По-богат от греха

14,90 лв.
Не е налично

Казват, че връзка между един Рискоф и един Гейбъл никога не може да приключи щастливо. Враждата между семействата ни е легендарна.

Преди десет години Уитни Гейбъл ме хвана неподготвен със сините си очи и дългите си крака. Не знаех името й. Не ме и интересуваше. Исках само нея. Любовта ни бе огнена до момента, в който тя не ме изгори, като се омъжи за друг. Опитах се да спра сватбата й и тя ме намрази. Може би беше за добро.

Сега отново е в града, но на пръста й няма халка.

Казват, че един Рискоф и един Гейбъл не могат да бъдат щастливи, но… Аз не съм приключил с Уитни Гейбъл. Не бих могъл.

***

„Мегън е достигналa своя връх, а с книгата си „По-богат от греха“ не само вдига летвата в романтичния жанр, а го разтърсва до основи.“ – T.M. Frazier, бестселър автор на USA Today 

„По-богат от греха“ е всичко, което може да се очаква от книгите на Мегън Марч, умножено по десет!" – Naughty Book Blog

„Мегън Марч винаги вълнува и кара сърцето да затупти по-силно. Новата ѝ трилогия със сигурност ще зарадва читателите на романтиката. Има малко от всичко... Забранена любов, семейна драма, напрежение, очакване...“ – Book Twins Reviews

 

 Автор
Мегън Марч
 Тип
 Романтика и еротика
 Поредица
 Грях
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 288 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542722540
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов
Велина Иванова Иванова 07/03/2019

Книгата е доста интересна, каквито са и другите книги на авторката. Има едно очакване какво ще се случи. Не са толкова предвидими. Та кога ще излезе втора част?

Цветомира Ценова 12/03/2019

Книгата ми харесва много както и другите книги на Мегън Марч. Кога ще излезе следващата част?

Егмонт 14/03/2019

Здравейте! Втора част ще излезе към края на март. Следете социалните мрежи и сайта ни за повече информация. Поздрави!

Анелия Демирева 20/03/2019

Книгата е много интересна! Нямам търпение да излезе и втора част.

Егмонт 29/03/2019

Здравей, Анелия! Втора част вече е налична! Ето линк към нея: https://egmontbulgaria.com/p3512 Приятно четене!

Светослава Звезданова 27/08/2019

Здравейте, Мислите ли да издавате още книги от Мегън Марч, освен тези които вече са налични, тъй като тя има доста заглавия и мисля, че доста хора биха били доволни ако ги публикувате?

Добавяне на коментар:

Мегън Марч е автор на над 20 бестселър заглавия на New York Times, Wall Street Journal и USA Today. Често може да я видите с камуфлажно боядисано лице и с кални ботуши от разходки в гората. Но и с перфектен маникюр. Тя е импулсивна, обича да се забавлява и не се притеснява от факта, че чете и пише еротични книги. В миналия си живот, тя е продавала части за кола, бельо, изработвала е бижута и е практикувала корпоративно право. Да пише книги за мъже, които говорят мръсотии, и за властни жени, които ги подчиняват, е най-страхотната работа на света.