3: Дом на пламъци и сенки (ексклузивно издание)

45,00 лв.
Не е налично
ЕКСКЛУЗИВНО ИЗДАНИЕ: С допълнително съдържание – главата БРАЙС И ХЪНТ. С дигитален автограф на Сара Дж. Маас

СВЯТ, ПОТЪНАЛ В МРАК.
ПЛАМТЯЩА ИСКРА.
ВЗРИВ НА ЗВЕЗДИ.

Брайс Куинлан никога не е очаквала да напусне Мидгард, но сега, когато това е факт, всичко, което иска, е да се върне обратно. Там останаха всички, които обича – семейството ѝ, приятелите ѝ, сродната ѝ душа.

Попаднала в странен нов свят, Брайс ще трябва да запази разума си, ако иска да намери пътя към дома. А това е трудна задача, особено като не знае на кого може да се довери.

Хънт Аталар и преди е бил на дъното, но това дъно може да се окаже по-дълбоко. След няколко кратки месеца, в които имаше всичко, за което е мечтал, сега отново е затворен, лишен от свободата си и без представа за съдбата на Брайс. Отчаяно иска да ѝ помогне, но му е нужна помощ, за да успее да избяга от астерите.

В това спиращо дъха продължение на бестселърите ДОМ НА ПРЪСТ И КРЪВ и ДОМ НА НЕБЕСА И ДИХАНИЯ светът на Брайс и Хънт е доведен до ръба на разрухата, а бъдещето му лежи на техните рамене.

Книга трета от поредицата ЛУНАТИОН

 • Изданието може да се закупи само през сайта www.egmontbulgaria.com

 Автор
 Сара Дж. Маас
 Тип
 Фентъзи
 Поредица
 Лунатион
 Възраст
 18+
 Корица
 Твърда
 Формат
 145 x 210 мм
 Страници
 976
 ISBN/Баркод
9789542732068

За автора:

Сара Дж. Маас е aвтор на международните бестселър поредици „Стъкленият трон“ и „Двор от рози и бодли“, както на романа „Дом на пръст и кръв“, който излезе през 2020 г. Книгите ѝ са продадени в над 40 милиона екземпляра, издавани на тридесет и осем езика в целия свят. Родена в Ню Йорк, Сара Дж. Маас живее в Пенсилвания заедно със съпруга, децата и кучето си. Всички книги от Сара Дж. Маас вижте тук.

* * *

Първата книга от поредицата „Лунатион“„Дом на пръст и кръв“, спечели с рекорден брой гласове читателския вот на наградите Goodreads Choice Awards за 2020 г. в категорията за най-добра фентъзи книга. Продължението „Дом на небеса и дихания“ излиза на български броени дни след световната премиера на 15 февруари, в превода на Цветелина Тенекеджиева.

„Дом на небеса и дихания“ проследява събитията след спасяването на Лунатион. Развивайки динамичната, непредвидима сюжетна линия, Сара Дж. Маас изследва болката от загубата, цената на свободата, силата на любовта. Брайс и Хънт отново се оказват в епицентъра на политически интриги, борба за власт и мрачни тайни.

„Дом на пламъци и сенки“ е третата част от поредицата „Лунатион“.

Алекс Даскалова 25/02/2024

Ще има ли допълнителен тираж на ексклузивното издание?

Егмонт България 18/03/2024

Здравейте и благодарим, че се свързахте с нас! На този етап не планираме преиздаване на ексклузивните издания на ДОМ НА НЕБЕСА И ДИХАНИЯ и ДОМ НА ПЛАМЪЦИ И СЕНКИ. С най-добри пожелания, екипът на издателство ЕГМОНТ

Петя Кристиянова Димитрова 14/04/2024

Дано да зарадвате феновете с още бройки, прекалено бързо се изчерпа.

Добавяне на коментар:

Сара Дж. Маас e най-продаван автор на New York Times с поредиците „Стъкленият трон” и „Двор от рози и бодли”. Сара създава първоначалния вариант на поредицата „Стъкленият трон”, когато е само на 16 години, а днес тя е преведена на 35 езика. След като написва първите няколко глави от първата книга в поредицата, ги публикува с работно заглавие Queen of Glass във FictionPress.com, където творбата ѝ светкавично става най-четената в историята на сайта. И е само началото на успеха на авторката.

Сара живее в Пенсилвания заедно със съпруга и кучето си.

http://sarahjmaas.com/

https://www.instagram.com/therealsjmaas/