2: Дом на небеса и дихания (ексклузивно издание)

39,90 лв.
Не е налично

ЕКСЛУЗИВНО СЪДЪРЖАНИЕ: Три допълнителни глави. 1. След официален обяд с елфическите благородници, Брайс има нужда да изпусне малко напрежение. За щастие, Хънт знае точно как да ѝ помогне. 2. Рун и приятелите му се сблъскват с неочакван посетител. Неговите думи карат принца да се замисли върху зловещото предсказание на оракула. 3. Когато Тарион научава, че негов приятел е в беда, се замисля върху малките неща, довели до тази ситуация. 

Брайс и Хънт се опитват да се върнат към нормалния живот след спасяването на Лунатион. Това, от което се нуждаят, е да забавят темпото и да помислят за бъдещето.

Плановете им обаче се объркват. Макар че астерите спазват думата си и стоят настрана, проблемите следват Брайс и Хънт по петите. Силата, с която разполагат бунтовниците, става заплаха за властта на управляващите. Брайс, Хънт и техните приятели са въвлечени в схемите на опозицията. Изборът, пред който се изправят е очевиден: да затворят очите си, докато другите страдат, или да се борят за онова, което е правилно.

А Брайс и Хънт никога не са обичали да стоят безучастни.

Книга втора от поредицата ЛУНАТИОН

 • Изданието може да се закупи само през сайта www.egmontbulgaria.com

 Автор
 Сара Дж. Маас
 Импринт
 Анишър
 Тип
 Фентъзи
 Поредица
 Лунатион
 Възраст
 18+
 Корица
 Твърда
 Формат
 14 x 21
 Страници
 880

За автора:

Сара Дж. Маас е aвтор на международните бестселър поредици „Стъкленият трон“ и „Двор от рози и бодли“, както на романа „Дом на пръст и кръв“, който излезе през 2020 г. Книгите ѝ са продадени в над девет милиона екземпляра, издавани на тридесет и седем езика в целия свят. Родена в Ню Йорк, Сара Дж. Маас живее в Пенсилвания заедно със съпруга, децата и кучето си. Всички книги от Сара Дж. Маас вижте тук.

* * *

Първата книга от поредицата Лунатион – „Дом на пръст и кръв“, спечели с рекорден брой гласове читателския вот на наградите Goodreads Choice Awards за 2020 г. в категорията за най-добра фентъзи книга. Продължението „Дом на небеса и дихания“ излиза на български броени дни след световната премиера на 15 февруари, в превода на Цветелина Тенекеджиева.

„Дом на небеса и дихания“ проследява събитията след спасяването на Лунатион. Развивайки динамичната, непредвидима сюжетна линия, Сара Дж. Маас изследва болката от загубата, цената на свободата, силата на любовта. Брайс и Хънт отново се оказват в епицентъра на политически интриги, борба за власт и мрачни тайни.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria)

Стефани Дачева 20/03/2022

Уникална книга! Все пак това е Сара Дж.Маас, а тя пише уникално!!!! Благодаря Ви Егмонт, че издавате такива страхотни книги :) Знаете ли кога ще излезе и третата книга? Поздрави

Егмонт България 21/03/2022

Здравейте, благодарим ви за топлия прием на поредицата и милите думи. Радваме се, че сте харесали книгата. :) Към момента трета книга от поредицата не е анонсирана с дата на издаване и все още не можем да предвидим кога ще бъдат издадена. Можете да ни следите тук и в социалните мрежи, където при новости, непременно ще се завърнем с информация. Поздрави и усмихнат ден, екипът на издателство „Егмонт”.

Никол Стоянова 24/03/2022

Книгата беше уникална, прочетох я на един дъх! Благодарности на издателство Егмонт, че издавате книгите на Сара Маас!

Галина Иванова 05/05/2022

Страхотна книга! Не знам как ще дочакам следващата ❤️

Галина Иванова 27/02/2023

Здравейте издателство Егмонт, кога ще излезе следващата книга

Егмонт България 28/02/2023

Здравейте, благодарим ви за интереса към поредицата. Към момента няма официално обявена следваща книга ЛУНАТИОН. Следете ни тук и в социалните мрежи, където при новини ще се завърнем с информация. С пожелание за успешен ден, екипът на ЕГМОНТ

Стефани Талева 23/07/2023

Благодаря за прекрасното издание! Много, много Ви моля да издадете ексклузивно издание и за третата книга с допълнителните 5 глави! Сърдечно Ви моля!

Елица Ивова Иванова 02/01/2024

Бях прочела във ваш пост, който не мога да открия вече, че новата книга ще излезе на 30-ти януари 2024г и даже ще я има преведена на български. Все още ли това е вярно?

Мария Кирова 12/01/2024

Здравейте издателство Егмонт, кога да очакваме новата книга по поредицата?

Читател 26/01/2024

Здравейте, кога се очаква да излезе третата книга? ????

Ваня Иванова-Димитрова 29/01/2024

Здравейте, кога да очакваме трета книга от поредицата? Края на миналата година бяхти публикували в инстаграм, че датата ще е 30.01?

Нели Димитрова 02/02/2024

Здравейте! Кога де очаква да излезе следващата книга?

Светлана Хараламбиева-Димитрова 28/05/2024

Здравейте, ще има ли скоро пак от екслузивните издания?

Светлана Хараламбиева-Димитрова 28/05/2024

Здравейте, ще има ли скоро пак от екслузивните издания?

Магдалена Костова 06/07/2024

Здравейте! Кога се очаква ексклузивното издание да е отново налично?

Добавяне на коментар:

Сара Дж. Маас e най-продаван автор на New York Times с поредиците „Стъкленият трон” и „Двор от рози и бодли”. Сара създава първоначалния вариант на поредицата „Стъкленият трон”, когато е само на 16 години, а днес тя е преведена на 35 езика. След като написва първите няколко глави от първата книга в поредицата, ги публикува с работно заглавие Queen of Glass във FictionPress.com, където творбата ѝ светкавично става най-четената в историята на сайта. И е само началото на успеха на авторката.

Сара живее в Пенсилвания заедно със съпруга и кучето си.

http://sarahjmaas.com/

https://www.instagram.com/therealsjmaas/