ИГРИ НА НАСЛЕДСТВО, Колекция

59,00 лв.

Прочетете на един дъх поредицата ИГРИ НА НАСЛЕДСТВО и се подгответе за допълнителното издание БРАТЯТА ХОТОРН!

Ейвъри Грамс има точен план за бъдещето си: да оцелее в гимназията, да спечели стипендия за колеж и да се измъкне. Но съдбата ѝ се променя в минутата, в която милиардерът Тобайъс Хоторн умира и ѝ оставя буквално цялото си богатство. Уловката? За да го получи, тя трябва да се премести в Хоторн Хаус – огромното имение, пълно с тайни проходи, където всяка стая отразява любовта на стареца към пъзелите, загадките и кодовете.

Колекцията ИГРИ НА НАСЛЕДСТВО съдържа:

Всяко от изданията може да бъде поръчано и самостоятелно.

Промокодът предоставя 20% отстъпка при еднократна поръчка на допълнителното заглавие „Братята Хоторн“* от Дженифър Лин Барнс, направена единствено от уебсайта www.egmontbulgaria.com, с доставка в България.

За да се възползвате от отстъпката, въведете промокода, който ще откриете в колекцията книги, в полето за ваучер при финализиране на поръчката си. Важат стандартните условия за доставка на поръчки от www.egmontbulgaria.com.

Промокодът не важи за поръчки на други издания от уебсайта на издателството и не може да бъде прилаган заедно с други специални предложения, комплекти от книги и „Клубна карта ЕГМОНТ“.

* Планираната дата на издаване на романа „Братята Хоторн“ от Дженифър Лин Барнс е 02 септември 2023 г. Издателството запазва правото си да променя датата на издаване, което своевременно ще бъде обявено.

 Автор
Дженифър Лин Барнс
 Тип
 Трилър
 Поредица
 Игри на наследство
 Възраст
 14+
 Формат
 147x213x70 мм
 Включва
 Кутия, съдържаща 3 книги + промокод за отстъпка
 Общ брой страници на книгите в комплекта
 1152
 ISBN/Баркод
9789542729952

Поредицата ИГРИ НА НАСЛЕДСТВО съчетава неочаквани обрати, вълнуващи загадки и изключително динамичен сюжет. Подходяща за почитателите на емблематичния тийн трилър „Един от нас лъже“ на Карън М. Макменъс.

Книгите от едноименната трилогия са изключително популярни в социалните мрежи и особено в TikTok, където видеата за тях имат над 130 млн. гледания. Още с излизането си на български език изданията се наредиха в челните позиции на класацията за най-продавана тийн литература на „Хеликон“.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: