3: Последният гамбит

19,90 лв.

Играта продължава.

Всичко, което Ейвъри Грамс трябва да направи, за да наследи милиардите, е да оцелее още няколко седмици в имението Хоторн. Обаче това не е толкова лесно, колкото изглежда – папараците дебнат всяка нейна стъпка, финансовият натиск вече се усеща, а опасността е неотменна част от живота ѝ. Единственото нещо, което я спасява, е помощта на братята Хоторн. Животът ѝ е обвързан с техните. Тя знае тайните им, те също са наясно с нейните.

Но докато часовникът отброява последните часове до мига, в който Ейвъри ще се превърне в най-богатия тийнейджър на планетата, нова опасност връхлита с пълна сила в лицето на неочакван посетител, който моли за помощ и чието присъствие в имението може да промени всичко. Оказва се, че има още една загадка, която трябва да бъде решена, и Ейвъри и братята Хоторн са въвлечени в опасна игра срещу непознат и опасен противник.

Тайна подир тайна. Загадка след загадка. В тази игра са заложени сърцата и животите им. И няма нищо по-присъщо за семейство Хоторн от това да побеждават.

 Автор
Дженифър Лин Барнс
 Тип
 Трилър
 Поредица
 Игри на наследство
 Възраст
 14+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 400
 ISBN/Баркод
9789542728955

„Последният гамбит“ е третата книга от поредицата „Игри на наследство“ на Дженифър Лин Барнс. С излизането на романа поредицата оглави престижната бестселър класация на The New York Times, а „Последният гамбит“ е начело и на тийн класацията на родните книжарници „Хеликон“!

„Игри на наследство“ се радва на изключителна популярност в социалните мрежи и особено в TikTok с над 91 млн. гледания.

Дженифър Лин Барнс е сред най-продаваните автори на The New York Times, IndieBound, USA Today.

* * * 

@buba_blog

Авторката плете сложни взаимоотношения между героите, кара ги да разкриват нови и нови тайни, въвлича ги в напрегнати ситуации. Така обрисува, пълно и талантливо, техните сложни характери. Освен Ейвъри, най-много ми хареса Зандър. Най-младият брат Хоторн е най-талантливият от всички и с най-добра душа. Хареса ми и защото е на същата възраст като моя внук – тийнейджър. ПОСЛЕДНИЯТ ГАМБИТ според мен е най-добрата от трите части, най-напрегнатата, най-интересната. Една много важна мисъл преминава през нея – дали богатството е нещо добро и носи ли добро, когато е придобито по нечестен начин, с лъжи и измами, и е белязано дори със смърт.“

прочетете цялото ревю

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria)

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: