1: Игри на наследство

19,90 лв.

Съвременна приказка за Пепеляшка с неочаквани обрати и смъртоносен залог

Ейвъри Грамс има точен план за бъдещето си: да оцелее в гимназията, да спечели стипендия за колеж и да се измъкне. Но съдбата ѝ се променя в минутата, в която милиардерът Тобайъс Хоторн умира и оставя на Ейвъри буквално цялото си богатство. Уловката? Ейвъри няма никаква представа защо – или дори кой е Тобайъс Хоторн. За да получи наследството си, тя трябва да се премести в Хоторн Хаус – огромното, пълно с тайни проходи, имение, където всяка стая отразява любовта на стареца към пъзелите, загадките и кодовете.

За нещастие на Ейвъри, Хоторн Хаус е дом и на семейството, което Тобайъс Хоторн е лишил от наследство. В това число и четиримата внуци на стареца – опасни, магнетични и брилянтни момчета, които са израснали с идеята, че един ден ще наследят милиарди. Явният наследник сред тях – Грейсън Хоторн, е убеден, че Ейвъри е измамница и е решен да я разобличи. Брат му Джеймсън гледа на нея като на последната приумица на дядо им – извратена загадка, която трябва да решат. Хваната в капана на свят, изтъкан от богатство и привилегии, Ейвъри ще трябва да внимава на всяка крачка, ако иска да оцелее.

 Автор
Дженифър Лин Барнс
 Тип
 Трилър
 Поедица
 Игри на наследство
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 384
 ISBN/Баркод
9789542727798

„Игри на наследствое първата книга от едноименната трилогия на Дженифър Лин Барнс.

Романът е изключително популулярен в социалните мрежи и особено в TikTok с над 41 млн. гледания. Бестселър на New York Times, с номинация за най-добра младежка книга на Goodreads Choice Awards, 2020 г. Идеален за почитателите на емблематичния тийн трилър „Един от нас лъже“.

Историята продължава във втората книга 2: The Hawthorne Legacy, планирана да излезе у нас през юни 2022 г.

* * * 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Buba (@buba_blog)

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: