4: Братята Хоторн

19,90 лв.

Четирима братя.
Две мисии.
Едно спиращо дъха четиво.

Великият Тобайъс Хоторн вече е мъртъв и семейството му е лишено от наследство, но някои уроци остават завинаги. Грейсън Хоторн е научен да поставя семейството на първо място. Когато полусестрите му се оказват в беда, той се намесва, за да направи това, което умее най-добре: да реши проблема – ефикасно, ефективно, безмилостно. И без емоционални усложнения.

Джеймсън Хоторн обича риска, търси силни емоции и високи залози. Когато мистериозният му баща се появява и моли за услуга, Джеймсън не може да устои на предизвикателството. Той трябва да проникне в елитен незаконен хазартен клуб в Лондон, в който членуват богатите, могъщите и властимащите, и да спечели невъзможна игра със стряскащи залози. За щастие Джеймсън Хоторн живее за невъзможното.

Въвлечени в заплетени игри, Грейсън и Джеймсън – с помощта на своите братя и момичето, което наследи богатството на дядо им – трябва да се вгледат дълбоко в себе си, за да решат какво да пожертват, за да спечелят.

 Автор
Дженифър Лин Барнс
 Тип
 Трилър
Поредица
 Игри на наследство
 Възраст
 14+
 Корица
 Мека
 Формат
 145 x 210 мм
 Страници
 464
 ISBN/Баркод
9789542731221

Първият роман от поредицата  „Игри на наследство“  оглави класацията на The New York Times, номинирана е за най-добра младежка книга на Goodreads Choice Awards, 2020 г. и си спечели изключителна популярност в социалните мрежи. 

Дженифър Лин Барнс е сред най-продаваните автори на USA Today и IndieBound.

„Братята Хоторн“ е четвъртата книга от поредицата ѝ „Игри на наследство“.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria)

Валентина 27/03/2024

Здравейте! Планирате ли издаване на 5-та част от поредицата?

Добавяне на коментар: