2: Заветът на Хоторн

19,90 лв.

За една нощ Ейвъри Грамс се превръща от бездомница, живееща в колата си, в наследница на империя за милиарди. И, защитена зад привидно сигурните стени на семейното имение, в чийто коридори са се стаили загадки, опасности и семейни тайни, Ейвъри е по следите на единствения човек, който би могъл да отговори на всичките ѝ въпроси. Включително и защо ексцентричният милиардер Тобайъс Хоторн е завещал на нея – напълно непозната – цялото си богатство, вместо да го остави на дъщерите и внуците си.

Ейвъри има ДНК тест, който потвърждава, че тя не е Хоторн, но загадъчни улики сочат към много по-дълбока връзка със семейството. Но докато разкрива загадка след загадка, става ясно, че нищо не е такова, каквото изглежда. Грейсън и Джеймсън Хоторн – двамата харизматични и тайнствени внуци на Тобайъс – продължават да я дърпат в различни посоки и става все по-трудно да отличи съюзниците от враговете си. А последните няма да се спрат пред нищо, докато не видят Ейвъри извън играта.

 Автор
Дженифър Лин Барнс
 Тип
 Трилър
Поредица
 Игри на наследство
 Възраст
 14+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 368
 ISBN/Баркод
9789542728375
-

„Заветът на Хоторн“ е втората книга от поредицата „Игри на наследство“ на Дженифър Лин Барнс.

Първият роман оглави класацията на The New York Times, номинирана е за най-добра младежка книга на Goodreads Choice Awards, 2020 г. и си спечели изключителна популярност в социалните мрежи. По всичко изглежда, че съдбата му ще последва и „Заветът на Хоторн“, която към момента е с над 31 млн. гледания в TikTok и още с излизането си на български език се нареди в челните позиции в класацията за най-продавана тийн литература на „Хеликон“.

Дженифър Лин Барнс е сред най-продаваните автори на USA Today и IndieBound.

Историята продължава в третата книга „Последният гамбит“.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria)

Мая Георгиева 08/07/2022

Много ми хареса! Нямам търпение за следващата част!

Добавяне на коментар: