6: Тенекиена кралица

17,90 лв.

Без обещания. Без очаквания. Без имена.

На това се беше съгласил Емет Стоун с жената, привлякла вниманието му преди два месеца. След драматичните години, последвали затварянето на „Тенекиените номади“, точно от това има нужда той – флирт с тайнствена жена. Но съдбата сякаш нарочно ги среща, отново и отново, и това поражда чувства, които той не може да контролира. Тя е умна и самонадеяна. Мила и добра. Обича да се вози на мотора му всеки съботен следобед и да се излежава в леглото му всяка неделна сутрин. Тя е идеалната жена.

Освен това е Нова Талбът, дъщерята на неговия най-голям враг – човекът, убил баща му. И това ще ѝ струва мъжа, уловил сърцето ѝ, освен ако не успее да убеди Емет, че чувствата ѝ са искрени.

Преди той да е научил защо тя е започнала да флиртува с него.

Книга шеста от поредицата ТЕНЕКИЕНИ НОМАДИ

 

 Автор
 Девни Пери
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 Тенекиени номади
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
384 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542727606
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

 

За автора:

Девни Пери е позната на почитателите на романтична литература у нас с поредицата „Ларк Коув“ от четири независими романа, обединени от ярките женски образи на главните героини и серията „Тенекиени номади“, посветена на членовете на едноименен мото клуб. Бестселър автор на USA Today, Девни живее и работи в Монтана, САЩ, където се развива действието в повечето от романите ѝ.

* * *

„Тенекиена кралица“ е шестата и последна книга от поредицата „Тенекиени номади“, като отделните романи не са сюжетно обвързани помежду си. Обединяваща нишка са високите скорости и моторите, които по различен, но винаги секси начин, задават атмосферата и ускорения ритъм на историята. 

Божилка Славова 28/03/2022

Здавейте, кога ще излезне електронният вариянт? Насявам се да не е след цяла вечност :(

Егмонт България 28/03/2022

Здравейте, благодарим ви за интереса към ТЕНЕКИЕНА КРАЛИЦА. Молим да ни извините за забавянето. Съвсем скоро ще се завърнем с електронното издание на книгата. Усмихнат ден! Екипът на издателство ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: