3: Каменна принцеса

17,90 лв.

Пресли Маркс току-що се е превърнала в клише – булка, зарязана пред олтара. Облечена в бяло, застанала пред приятелите си, тя трябва да ги информира, че годеникът ѝ – поне според смс-а, който ѝ е пратил – е забравил за сватбата им.

Унизена и бясна, тя се скрива от света и се отдава на работата си. Това, което прави в автосервиза, не е блестяща кариера, но поне я крие от светлините на прожекторите.

Поне докато в града не пристига Шоу Валънс.

Холивудската звезда ще играе главна роля в екранизацията по печално известното убийство на Амина Дейлий. Лошото обаче е, че когато не е на снимачната площадка, той си губи времето в сервиза, докато гледа как момчетата му сглобяват мотор, достоен за ролята на Дрейвън. И страшно много я дразни с глупавата си усмивка. За капак на всичко, трябваше да си тръгне веднага, щом снимките приключат, не да се нанася в къщата до нейната.

Но дали Шоу няма да съжали за действията си сега, когато на сцената се завръща бившият годеник на Пресли, а по петите му го следва заплахата от един стар враг.

Книга трета от поредицата ТЕНЕКИЕНИ НОМАДИ.

 

 Автор
 Девни Пери
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 Тенекиени номади
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 130 x 200 мм
 Страници
384 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542726456
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

За автора:

Девни Пери е позната на почитателите на романтична литература у нас с поредицата „Ларк Коув“ от четири независими романа, обединени от ярките женски образи на главните героини и серията „Тенекиени номади“, посветена на членовете на едноименен мото клуб. Бестселър автор на USA Today, Девни живее и работи в Монтана, САЩ, където се развива действието в повечето от романите ѝ.

 

readingdangerous.blogspot.com:

Много харесвам поредицата на Девни Пери за „Тенекиените номади“. Харесва ми, че има развитие на образите, че историята претърпява различни обрати. Когато от издателство „Егмонт“ обявиха, че продължават поредицата и ще издадат и третата книга бях много, много щастлива. 

Пресли и Шоу трябва първо да се преборят с настоящето, а то не е никак лесно. Шоу трябва постоянно да е в центъра на прожекторите, а Пресли упорито се крие от тях. Нейното минало, както и миналото на „Тенекиените номади“ още ги преследва. Шоу от друга страна трябва да се изправи срещу собствените си проблеми, за да успее да спечели доверието на Пресли. А може би дори и сърцето ѝ. 

Двамата правят много грешки преди да осъзнаят, че любовта не е толкова сложна, колкото те си мислят. А финалът на книгата оставя читателя с трепетното очакване за продължението, което обещава да е още по-интересно.  

Определено историята на Пресли и Шоу се превърна и в мой личен фаворит. Хареса ми как се развиха отношенията им, как постепенно авторката разказваше миналото и на двамата. Харесва ми и че издателство „Егмонт“ издава наистина бързо книгите. Очаквам с нетърпение следващата книга от поредицата.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: