2: Мрачен рицар

17,90 лв.

Женевиев Дейлий не си е и помисляла някога, че може да стои пред съдия в деня, в който навършва 27 години. Но от момента, в който съдбата ѝ се преплете с тази на бившата мото банда „Тенекиени номади“, нещата потръгнаха, меко казано, на зле.

Майка ѝ – жената, на която се бе възхищавала през целия си досегашен живот и която бе обожавала – вече не е сред живите, а след нея са останали само тайни и лъжи. Самата Женевиев е принудена да се откаже от живота си в Денвър и в момента живее в миниатюрен апартамент над автосервиз, собственост на брат ѝ, който пък я мрази дълбоко. А бащата, с когото се е запознала пред гроба на майка си, е точно толкова непознат за нея, колкото и Исая Рейнолдс – мрачният мъж с тъжни очи, който стои заедно с нея пред съдията.

Исая е неин защитник от убиеца, който все още е на свобода някъде из Клифтън Фордж. Само дето прилича повече на мрачен рицар в очукана броня, вместо на мечтания принц на бял кон. Единственото, което знае за него, е, че е механик. И че, считано от тази вечер, ще споделят една баня.

Защото, според съдията, Исая вече е неин съпруг.

Книга втора от поредицата ТЕНЕКИЕНИ НОМАДИ.

 

 Автор
 Девни Пери
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 Тенекиени номади
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 130 x 200 мм
 Страници
400 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542725770
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

 

За автора:

Девни Пери е позната на почитателите на романтична литература у нас с поредицата „Ларк Коув“ от четири независими романа, обединени от ярките женски образи на главните героини и серията „Тенекиени номади“, посветена на членовете на едноименен мото клуб. Бестселър автор на USA Today, Девни живее и работи в Монтана, САЩ, където се развива действието в повечето от романите ѝ.

Божилка Евгениева Славова 08/04/2021

Здравейте, кога ще излезне и електронния варият на книгата?

Егмонт България 09/04/2021

Здравейте, благодарим за запитването. Е-книгата, налична в платформите на „Хеликон“, „Библио“ и „Apple Books“, ще откриете също от събота, 17 април. Новите ни книги в двата формата (печатно и електронно издание) излизат в един и същи ден. Поздрави, екипът на издателство ЕГМОНТ

Божилка Евгениева Славова 09/04/2021

Благодаря Ви.Очаквам с нетърпение не само нея, а и останалите от поредицата.

Росица Шопова 26/05/2021

Здравейте, кога се очаква да излезе следващата книга от поредицата? Благодаря

Егмонт България 26/05/2021

Здравейте! Третата книга от поредицата предстои да излезе през септември. Поздрави, екипът на издателство ЕГМОНТ

Добавяне на коментар:

Девни е сред най-продаваните автори на „ЮЕсЕй Тудей“, която живее във Вашингтон със съпруга си и двамата си синове. Родена и израснала в Монтана, тя обича да пише книги, чието действие се развива в нейния любим роден щат. След като работи почти десетилетие в технологичната индустрия, тя изоставя конферентните разговори и проектните графици, за да се наслаждава на по-спокойния живот у дома със съпруга и двамата си синове. Написването на книга, да не говорим за многото на брой, не е нещо, което тя е очаквала да прави. Но сега, след като е открила своята истинска страст в писането на любовни романи, тя няма никакво намерение да спира.