1: Белязания цар

19,90 лв.

Момчето цар. Героят от войната.

Принцът, в чието сърце блуждаят демони…

Николай Ланцов винаги е носил в себе си дара на непостижимото. Хората на Равка не знаят какво му струва тяхната кървава гражданска война и той възнамерява това да остане така. И все пак, с всеки следващ ден тъмната магия вътре в него расте и заплашва да разруши всичко, което е постигнал досега.

С помощта на млад монах и легендарен вихротворец Николай се отправя на пътешествие из Равка, за да се пребори с ужасяващото наследство. Той ще рискува всичко, за да спаси страната и себе си, но някои тайни не могат да бъдат погребани, някои рани не могат да бъдат излекувани.

Кръвта не е достатъчна, за да бъдеш цар.

***

 Автор
 Лий Бардуго
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Вселената ГРИША
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
145 x 210 мм
 Страници
 560 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542724360
Биляна Иванова 24/03/2021

Здравейте, Втората книга от поредицата излиза на 30 Март, планирате ли и тя да бъде издадена на български и горе долу кога бихме могли да я очакваме? Благодаря Ви.

Егмонт България 25/03/2021

Здравейте, ние благодарим за интереса! Да, световната премиера е след броени дни (много се вълнуваме). В България RULE OF WOLVES ще излезе два месеца след англоезичното издание – през първия уикенд на юни. През април и май ще представим други изненади за почитателите на Лий Бардуго. Обещаваме да си заслужава очакването. Поздрави и до скоро, екипът на ЕГМОНТ

Добавяне на коментар:

Лий Бардуго е №1 в листата на „Ню Йорк Таймс“ за най-продавани автори на фентъзи романи. Тя е създателката на вселената Гриша. С над един милион продадени екземпляри, нейната вселена обхваща трилогията „Сянка и кост“ (издадена на български), дилогиите „Шест врани“ и King of Scars, сборника с шест разказа The Language of Thorns: Midnight Tales and Dangerous Magic. Нейни разкази могат да се намерят в множество антологии, включително „Най-доброто от Tor.com“ и „Най-добрата американска научна фантастика и фентъзи за 2017“. Други нейни произведения са Wonder Woman: Warbringer и предстоящият за печат роман Ninth House.

Лий е родена в Йерусалим, израства в Лос Анджелис, завършва Йейлския университет. Работила е в рекламата, а също като журналист и дори като гримьор. Понастоящем живее в Холивуд, където понякога може да бъде чута да пее с нейната музикална група.

www.leighbardugo.com  

www.grishaverse.com