Ново!

1: Пристрастена към теб •

19,90 лв.

Тя е пристрастена към секса, а той – към алкохола… и едва когато стигнат дъното, двамата ще разберат, че им остава само един път – нагоре!

Никой не би заподозрял, че срамежливата Лили Калоуей има тайна. Вместо да ходи на танци, Лили предпочита да остава в леглото. Нейните импулси я водят от една страстна нощ към друга и към множество различни партньори – за повечето от които впоследствие горко съжалява.

Най-добрият приятел на Лорън Хейл е бутилката му с бърбън. Лили е на второ място. Вече три години двамата се преструват, че имат стабилна романтична връзка, за да не заподозрат семействата им за техните пристрастявания. Да крият манерка или непознати мъже, за тях е станало ежедневие.

И докато тежестта на нуждите им расте, двамата започват да се чудят дали съвместният живот не би бил по-добър от лъжите. Познати и непознати започват да навлизат все повече в живота им и в разрушителната им връзка. Изправени пред новите предизвикателства, двамата трябва да се запитат дали всъщност не са пристрастени към нещо повече от алкохол и секс.

Книга първа от поредицата ПРИСТРАСТЕНИ

Ако обичате „Клюкарката“, „Приятели“ и „Еуфория“, то тази книга е за вас! Потопете се в свят на сласт и изкушения, неустоими мъже и приятелства, които са по-силни дори от семейството.

 Предстоящо издание. Поръчките, в които е включено това предстоящо заглавие, ще бъдат доставени на или до три работни дни след датата на издаване/разпространение на книгата в търговската мрежа. Планираната дата на издаване е 27 юли 2024. Издателството запазва правото си да променя датата на издаване, което своевременно ще бъде обявено. •

 Автори
 Криста и Бека Ричи
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 Пристрастени
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 130 x 200 мм
 Страници
416 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542732792
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: