2: Проблясък

19,90 лв.

В този свят тайните имат цена, която всички ние трябва да платим. Дори и момичето, направено от злато.

Затворена.

Десет години живях в клетка в Златния замък на крал Мидас. Една нощ обаче всичко се промени.

Сега може и да съм навън, но в никакъв случай не съм свободна. В играта на крале и армии аз съм позлатената пионка. Въпросът е мога ли да оцелея като затворничка на командир Рип? Или ще осъзная, че ключът за оковите ми се пази на съвсем друго място?

Книга втора от поредицата ПОЗЛАТЕНА ПЛЕННИЦА.

 Автор
 Рейвън Кенеди
 Тип
 Фентъзи роман
 Поредица
 Позлатена пленница
 Корица
 Мека
 Формат
 145 x 210 мм
 Страници
 400
 ISBN/Баркод
9789542730088

„Проблясък“ от Рейвън Кенеди е втората книга от поредицата „Позлатена пленница“. Книгите от нея си спечелват статута на бестселъри, а отзвукът в социалните мрежи е не по-малък – само в TikTok видеата за поредицата имат над 44 млн. гледания до момента. Закупени са и телевизионните права върху книгите. Още с публикуването си на български език първата книга от серията си спечели ласкави читателски отзиви.

 

„Позлата“ е феноменална история, погледната през призмата на историческите факти, допълнени с доза еротика и красота. Обещаваща поредица, която ни оставя без дъх още в самия старт - така бих описала този роман, който е готов да остави читателя да се потопи в един нов, позлатен и епичен свят. – Габриела Панайотова, @chemistryismypassion

Т е д 07/03/2023

Страхотна! Скоро по-добра не бях чела! С нетърпение чакам 3 книга.

Читател 01/04/2023

Страхотна книга! Би било уникално за Читателите ако издадете и останалите 3 книги. Дано да полyчим цялата поредица и на български.

Читател 01/04/2023

Страхотна книга! Надяваме се да издадете всичките 5 книги!!

Ччч 03/04/2023

Книгата е уникална!!! Моля ви издайте и петте книги!!!

Егмонт България 03/04/2023

Здравейте, благодарим ви за топлия прием на поредицата. Третата книга от нея - ПРОСВЕТЛЕНИЕ, можете да очаквате в края на май. Поздрави, екипът на ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: