3: Огън в плътта •

29,90 лв.

Едно нещо има силата да спаси световете и единствено то е по-силно от Орисиите.

Неочаквано предателство води до затварянето на Сера и изкусителния владетел на Земята на сенките, в когото тя е влюбена до уши. Докато фалшивият крал на боговете Колис ги държи в плен, има само едно нещо, което може да върне свободата на Никтос и да предотврати инвазията на Далос и възпламеняването на война на Древните.

Но да убеди Колис да им върне свободата няма да бъде лесно за Сера. Оплела се в лъжи, тя се сблъсква с изменчивата му натура и извратено чувство за дълг. Неочакваните тайни и жестокостта в Двора на фалшивия крал са само част от скритите капани, които се разкриват пред нея и разтърсват света ѝ.

Измъчва я не само несигурността кой всъщност е истинският враг, но и наближаващото ѝ Възнесение – Сера разбира, че времето ѝ изтича.

***

Никтос би направил всичко да опази Сера и да я дари с живота, който заслужава – дори и да рискува пълната разруха на световете. За жалост, именно това ще се случи, ако той не се възнесе в Древен бог на живота. И въпреки отчаяния му стремеж съдбата сякаш се изплъзва от ръцете им.

Единствената им надежда е в неочакваното – непредсказаното, незнайно и неписано. Единственото нещо, по-силно от Орисиите.

Книга трета от поредицата ПЛЪТ И ОГЪН

 Предстоящо издание. Поръчките, в които е включено това предстоящо заглавие, ще бъдат доставени на или до три работни дни след датата на издаване/разпространение на книгата в търговската мрежа. Планираната дата на издаване е 27 юли 2024. Издателството запазва правото си да променя датата на издаване, което своевременно ще бъде обявено.

Поръчките, в които е включено това заглавие, ще бъдат придружени от ПОДАРЪК – принт-картичка с цитат от „Огън в плътта“ (10 см х 15 см.) Предложението е в сила единствено за уебсайта www.egmontbulgaria.com

Важат стандартните условия за доставка на поръчки от egmontbulgaria.com.

Предложението важи до изчерпване на промоционалните количества от подаръка.

 Автор
 Дженифър Л. Арментраут
 Тип
 Фентъзи роман
 Поредица
 Плът и огън
 Корица
 Мека
 Формат
 145 x 210 мм
 Страници
 704
 ISBN/Баркод
9789542732310

Дженифър Л. Арментраут

е писателка, оглавила класацията за най-добър международен бестселър на „Ню Йорк Таймс“. Живее в Шепърдстаун, Западна Вирджиния. Всички слухове, които вероятно сте чули за състоянието ѝ, не са верни. Когато не се труди усърдно, прекарва времето си в четене, гледане на долнопробни филми със зомбита, преструва се, че пише, и се отдава на компанията на съпруга си, пенсионираното им полицейско куче Дизел, шантавото им пале кръстоска между бордър коли и Джак Ръсел териер на име Аполо, шестте им надменни алпаки, четири рошави овце и две кози.

Мечтата ѝ да стане писателка се зародила в часовете по алгебра, през по-голямата част от които пишела разкази… затова и не може да се похвали с добри оценки по математика. Дженифър пише юношески любовни романи – паранормални, фантастика, фентъзи и съвременни. Книгите ѝ се издават от „Тор Тийн“, „Ентенгълд Тийн“, „Брейзън“, „Дисти/Хайпириън“ и „Харликуин Тийн“. Книгата ѝ Wicked е избрана за екранизация от „Пешънфликс“ и снимките са започнали в края на 2018 г. Юношеският ѝ любовен съспенс роман Dont Look Back е номиниран за „Най-добър юношески роман“ за 2014 г. от Американската асоциация за юношеска литература, а романът ѝ The Problem With Forever печели наградата РИТА през 2017 г.

Пише и съвременни и паранормални любовни романи за възрастни и млади възрастни под творческия псевдоним Дж. Лин. 

Вижте повече за автора на jenniferlarmentrout.com.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: