4: Войната на две кралици

29,90 лв.

От отчаянието на златни корони…

Кастийл Да’Ниър знае твърде добре, че никой не е по-жесток и пресметлив от Кървавата кралица. Но никой, дори той самият, не може да си представи какво крие тя. Това, което е направила, е почти немислимо.

Родена от простосмъртна плът…

Нищо няма да спре Попи да освободи своя крал и да унищожи всичко, което Кървавата корона представлява. Със силата на пазителите на Древния бог на живота и подкрепата на вълчаците, тя ще трябва да убеди атлантийските генерали да започнат война по нейния начин – този път не може да има отстъпление. Това е последната надежда за бъдеще, в което двете кралства ще живеят в мир.

Велика древна сила се въздига…

Заедно Попи и Кастийл трябва да прегърнат старите и нови традиции, за да опазят близките си и онези, които не могат сами да се защитят. Но войната е само началото. Древни сили са разбудени, готови да отприщят невиждан ужас, започнал преди хилядолетия. За да сложи край на започнатото от Кървавата кралица, Попи трябва да се превърне в онова, което пророчеството ѝ е предсказало – в онова, от което се страхува най-много.

Като Предвестник на смърт и унищожение.

 Автор
 Дженифър Л. Арментраут
 Импринт
 Анишър
 Тип
 Фентъзи роман
 Поредица
 КРЪВ И ПЕПЕЛ
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 768
 ISBN/Баркод
 9789542728009

Дженифър Л. Арментраут

е писателка, оглавила класацията за най-добър международен бестселър на „Ню Йорк Таймс“. Живее в Шепърдстаун, Западна Вирджиния. Всички слухове, които вероятно сте чули за състоянието ѝ, не са верни. Когато не се труди усърдно, прекарва времето си в четене, гледане на долнопробни филми със зомбита, преструва се, че пише, и се отдава на компанията на съпруга си, пенсионираното им полицейско куче Дизел, шантавото им пале кръстоска между бордър коли и Джак Ръсел териер на име Аполо, шестте им надменни алпаки, четири рошави овце и две кози.

Мечтата ѝ да стане писателка се зародила в часовете по алгебра, през по-голямата част от които пишела разкази… затова и не може да се похвали с добри оценки по математика. Дженифър пише юношески любовни романи – паранормални, фантастика, фентъзи и съвременни. Книгите ѝ се издават от „Тор Тийн“, „Ентенгълд Тийн“, „Брейзън“, „Дисти/Хайпириън“ и „Харликуин Тийн“. Книгата ѝ Wicked е избрана за екранизация от „Пешънфликс“ и снимките са започнали в края на 2018 г. Юношеският ѝ любовен съспенс роман Dont Look Back е номиниран за „Най-добър юношески роман“ за 2014 г. от Американската асоциация за юношеска литература, а романът ѝ The Problem With Forever печели наградата РИТА през 2017 г.

Пише и съвременни и паранормални любовни романи за възрастни и млади възрастни под творческия псевдоним Дж. Лин. 

Вижте повече за автора на jenniferlarmentrout.com.

Марияна Маркова 10/05/2022

Поръчана. Нямам търпение! Благодаря, Егмонт! Започвам да препрочитам третата книга.

Мария Йорданова 01/07/2022

Изчетох книгата на един дъх. Страхотна поредица. Но знаете ли дали ще има следваща част и ако да кога ще бъде издадена, тъй като краят на тази остава впечалението за продължение на историята!

Егмонт България 04/07/2022

Здравейте, Мария, благодарим ви за интереса към поредицата. Към момента няма обявена дата за световната премиера на петата книга. При новости ще се завърнем с информация първо тук. С пожелание за хубав следобед, екипът на ЕГМОНТ

Таня Василева 03/01/2023

Здравейте, Егмонт, имате ли някаква информация за това кога ще излиза петата книга?

Егмонт България 06/01/2023

Здравейте, Таня, към момента няма официално обявена дата, както и заглавие на пета книга от поредицата. . При новости ще се завърнем с информация първо тук. С пожелание за успешен ден, екипът на ЕГМОНТ

Читател 14/07/2023

Здравейте, кога да очакваме петата книга от поредицата за Попи?

Добавяне на коментар: