5: Последният олимпиец (романът в комикс) + подарък

14,90 лв.

Героите са се подготвяли цяла година за битката с титаните, знаейки, че шансовете не са на тяхна страна. Кронос е по-силен от всякога. Докато олимпийците се опитват да възпрат вилнеещото чудовище Тифон, Господарят на времето поема към Ню Йорк, където Олимп стои напълно беззащитен. И докато битката за западната цивилизация опустошава улиците на Манхатън, Пърси Джаксън се изправя пред ужасяващото подозрение, че може би се сражава и срещу собствената си съдба.

Създателят на любимата на милиони читатели поредица Рик Риърдън обединява сили с едни от най-големите имена от света на комикса, за да разкаже историята на едно момче, което е напът да разкрие предателство по-велико от самите богове.

• Специално предложение: Поръчаните от уебсайта на ЕГМОНТ екземпляри от романа в комикс ПОСЛЕДНИЯТ ОЛИМПИЕЦ ще бъдат придружени от ПОДАРЪК – СУПЕР-ПЛАКАТ.

Предложението е в сила единствено за уебсайта www.egmontbulgaria.com и до изчерпване на промоционалните количества от подаръка •

 

 Автор
 Рик Риърдън
 Жанр
 Графични романи/комикси
 Поредица
 Пърси Джаксън и боговете на Олимп
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 166 x 225 мм
 Страници
 128 цветни
 ISBN/Баркод
9789542728917

За автора: 

Рик Риърдън, създателят на любимата на милиони читатели поредица, обединява сили с едни от най-големите имена в света на комикса, за да разкаже историята на момче на път да разкрие предателство, по-велико и от самите богове.

Петте романа от „Пърси Джаксън и боговете на Олимп“ са сред най-популярните и обичани съвременни четива на деца, подрастващи, родители и педагози, както абсолютни бестселъри у нас и по света.

* * * 

comixbg.blogspot.com

„Петият том от поредицата за младите полубогове започва ударно със сблъсък на Пърси и Кронос, след което приключенията и екшъна продължават главоломно. Историята отново е много драматична, със страхотно чувство за хумор и обрати до последният момент… Илюстрациите са изключително динамични - редуват се разчупени поредици от панели със сплаш страници, на няколко места има и страхотни разтвори. Цветовете използвани от Алфонс Доде отново ни потапят напълно в атмосферата на историята. Литературната адаптация на Робърт Вендити е на познатото ниво и историята следва вярно оригинала.“

прочетете цялото ревю

* * * 

КНИЖНИ КРИЛЕ

„Текстът и този път не натежава, което иначе е често срещан недостатък на комикс адаптациите по литературни произведения. Отново имаме зрелищни илюстрации и екшън панели на по цяла страница – нещо, от което други комикс създатели биха се въздържали, спестявайки място и страници за повече сцени и повече текст… Старание като за последно, което запазва епичния екшън, хапливия хумор и дълбоката (или в случая – направо дълбоководна!) драма, характерни за произведението на литературното явление Рик Риърдън.“

прочетете цялото ревю

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: