3: Песента на сърцето ми

17,90 лв.

Ричард Рамзи е харизматичният китарист на най-известната нова банда. Той притежава вроден сексапил и талант. Ричард отдавна е напуснал родния си дом, но трябва да се върне заради сватбата на по-малката си сестра. Срещата със стара любов е неизбежна и води до пробуждане на забравени чувства и опасно привличане.

Вайълет Марин ненавижда Ричард заради онова, което ѝ е причинил. След него тя едва събира разбитото си сърце и се учи да живее отново. Въпреки това един поглед е достатъчен, за да разклати световете им. Докосването е пламък, а любовта им – огън. Но Ричард е продал душата си на дявола заради славата и тайните, които крие, могат да го опустошат. Да напусне Вайълет отново е невъзможно. Но да остане с нея може да му коства всичко.

Книга трета от поредицата ПАДАЩИ ЗВЕЗДИ

 

 Автор
 А. Л. Джаксън
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 Падащи звезди
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 130 x 200 мм
 Страници
 464
 ISBN/Баркод
9789542726647
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

За автора: А. Л. Джаксън е бестселър автор на The New York Times и USA Today. В центъра на романите ѝ са съвременни истории, наситени с емоции и сексапил, а главните действащи лица са най-често „лоши момчета“.

„Падащи звезди“ е стартът на едноименна поредица от самостоятелни романи, сюжетно обединени от музикалната група „Каролина Джордж“. Главните герои са членове на бандата, като всеки от тях заема централна роля в отделните части, вплетени в поредица.

Биляна Александрова Петкова 18/10/2022

Поредицата е много хубава. Интересува ме дали ще издадете и останалите книги?

Егмонт България 20/10/2022

Здравейте, Биляна, благодарим ви за топлия прием на поредицата. Към момента не можем да споделим информация за поредицата. При новости ще се завърнем с информация първо тук. Хубав ден! екипът на ЕГМОНТ

Мария Иванова Иванова 24/02/2023

Здравейте! Ще издадете ли следващата книга от поредицата!?

Егмонт България 28/02/2023

Здравейте, благодарим ви за интереса към поредицата. Все още не можем да споделим информация за следваща книга. Можете да ни следите тук и в социалните мрежи, където при новини ще се завърнем с информация. С пожелание за успешен ден, екипът на ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: