1: Синдер

12,90 лв.
Не е налично

Героите са същите, но не съвсем - сирачето всъщност е изключително талантлив механик киборг, феята вълшебница е робот с особено отношение към модата, а принцът този път получава нещо повече от обувката на Пепеляшка. Дори и в бъдещето приказките започват с "Имало едно време...".Синдер е киборг с тайнствено минало. Когато доведената й сестра се разболява отсмъртоносна болест, мащехата й обвинява нея. А нещата стават още по-сложни, защото красивия принц Кай кани именно нея на императорския бал. Принудена да избира между дълга и свободата, лоялността и предателството, Синдер се оказва в епицентъра на интергалактическа битка, в която, за да защити хората, на които държи, ще трябва да се изправи очи в очи с миналото си.

 Автор
 Мариса Мейър
 Тип
 Научна фантастика
 Поредица
 Лунните хроники
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 352 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542709626
Поредица ЛУННИТЕ ХРОНИКИ във Facebook

Героите са същите, но не съвсем – сирачето всъщност е изключително талантлив механик киборг, феята вълшебница е робот с особено отношение към модата, а принцът този път получава нещо повече от обувката на Пепеляшка. Дори и в бъдещето приказките започват с „Имало едно време...“.

Синдер е киборг с тайнствено минало. Когато доведената й сестра се разболява от
смъртоносна болест, мащехата й обвинява нея. А нещата стават още по-сложни, защото красивия принц Кай кани именно нея на императорския бал. Принудена да избира между дълга и свободата, лоялността и предателството, Синдер се оказва в епицентъра на интергалактическа битка, в която, за да защити хората, на които държи, ще трябва да се изправи очи в очи с миналото си.

* * *

Хора и андроиди съжителстват из претъпканите улици на Нов Пекин. Смъртоносна болест опустушава населението. Безмилостните лунни стражи дебнат от космоса и чакат търпеливо да настъпи техният час. Никой не знае, че съдбата на Земята зависи от едно момиче...

Представяме ви Лунните хроники от американската писателка Мариса Майър. Поредицата от четири романа ще ви увлече с историите на добре познати героини от приказките, които се разгръщат на фона на един футуристичен свят.

В първата книга – „Синдер”, на сцената излиза Пепеляшка. Пеещите мишки и стъклени пантофки са заменени от хапливи андроиди и маханични крака в този създаден с много въображение и украсен с тъмни нотки преразказ на любимата приказка.

Михаела 17/07/2015

Все още не съм я прочела , но с голямо желание бих.Единственото нещо което не ми допада са кориците на "Синдер" и "Скарлет".Странното е , че ги намирам малко зловещи и мисля , че кориците щяха да са великолепни ако си бяха останали , като оригиналните.

Бет 23/04/2016

На мен тези корици ми харесват повече от оригиналните. Сега чета Синдер >^_^<

Сабина Йорданова Атанасова 06/11/2016

Книгите са уникални, но и аз съм на същото мнение като Михаела - кориците на Синдер и Уинтър са супер зловещи, според мен първото впечатление на хората е от корицата и трябваше да ги направят по-привлекателни - да са като приказни, а не като на хорър книга!

Вилиана 04/09/2018

Здравейте , ще бъде ли издадена отново поредицата ? :(

Егмонт 26/09/2018

Здравей, Вилиана! На този етап не сме планирали допечатка на поредицата. Поздрави!

Мария Георгиева 23/09/2021

Ще има ли допечатка на поредицата? Много искам да я прочета, а никъде няма тези книги.

Добавяне на коментар: