3: Крес

12,90 лв.
Не е налично

Героите са същите, но не съвсем - Кулата, в която е затворена Рапунцел, е сателит, обикалящ в орбита около Земята. И, в търсене на истината, тя не може да си позволи да спусне косата си или да отслаби защитата си. Дори в бъдещето приказките започват с "Имало едно време...".

В третата част на бестселър поредицата "Лунните хроники", Синдер, Скарлет, Вълка и Трън имат брилянтен план - да свалят кралица Левана. Но, както всеки добър план, и този се проваля. И единствената надежда за бегълците е Крес - затворена от години от чародейците на кралицата, сега момичето е на път да спечели свободата си. Но на каква цена?

 Автор
 Мариса Мейър
 Тип
 Научна фантастика
 Поредица
 Лунните хроники
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 552 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542711483
Поредица ЛУННИТЕ ХРОНИКИ във Facebook

Това не е историята, която си спомняте.
Но е тази, която няма да забравите.

Героите са същите, но не съвсем – Кулата, в която е затворена Рапунцел, е сателит, обикалящ в орбита около Земята. И, в търсене на истината, тя не може да си позволи да спусне косата си или да отслаби защитата си. Дори в бъдещето приказките започват с „Имало едно време...“.

В третата част на бестселър поредицата „Лунните хроники“, Синдер, Скарлет, Вълка и Трън имат брилянтен план – да свалят кралица Левана. Но, както всеки добър план, и този се проваля. И единствената надежда за бегълците е Крес – затворена от години от чародейците на кралицата, сега момичето е на път да спечели свободата си. Но на каква цена?

* * *

Бестселър поредицата „Лунните хроники” печели любовта на феновете  в цял свят. Преведена на 27 езика, тя оглавява класациите за бестселъри на New York Times и USA Today. „Действието в романите на Мариса Мейър се разгръща в ритъма на магията на приказките и шеметното вълнение на антиутопичната фантастика,” коментират от  Publisher’s Weekly и горещо ги препоръчват.

* * *

Авторът

Мариса Мейер е родена в Такома, Вашингтон. Дипломира се като бакалавър по творческо писане и детска литература в Тихоокеанския лутерански университет. Магистърската си степен по книгоиздаване получава от университета Пейс. Работи като редактор, преди да се отдаде изцяло на писането Признава, че освен книгите и четенето сред интересите й са пътешествията, хубавите вина и ловът на антики.

Днес Мариса живее в Такома със съпруга си и трите си котки. Повече за нея ще научите от личния й сайт на адрес www.marissameyer.com.

Elena Simeonova 04/04/2014

Здравейте , поредицата е страхотна.Питах се имате ли информация за 4тата книга?По точно кога излиза

Радина Иванова 30/11/2015

Любимата ми книга от поредицата. Имате ли намерение да издадете и четвъртата? Защото не я виждам в плана за 2016, а вече я има на английски.

Радостина Иванова 23/02/2016

На английски книгата е излязла още ноември 2015та. Да я очакваме ли скоро и на български?

Ралица Радева 23/03/2016

Има ли някаква информация за 4-тата книга? Тъй като излезе на английски преди пет месеца, а все още нищо не се е споменало за превода, нито я има в плана за 2016-та година...

Добавяне на коментар: