Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор

19,90 лв.

Професор Албус Дъмбълдор знае, че могъщият черен магьосник Гелърт Гринделвалд иска да окупира властта в магьосническия свят. Неспособен да го възпре сам, той се обръща за помощ към магизоолога Нют Скамандър, който трябва да поведе група безстрашни вещици и магьосници, и един мъгъл пекар, на опасна мисия, която ще ги срещне със стари и нови фантастични животни и ще ги изправи пред увеличаващите се легиони от поддръжници на Гринделвалд. Ще успее ли Дъмбълдор да остане скрит, щом залогът е толкова голям?

Оригиналният сценарий към „Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор“, написан от Дж. К. Роулинг и Стийв Клоувс, е допълнен от ексклузивно съдържание, взето направо от филма, включващо скици на костюми, графики, описание на локации, вътрешна информация от основни лица от актьорския състав и екипа и още много.

Драматични дуели, изумителни фантастични същества и магия зад всеки ъгъл – отправете се на едно епично пътуване.

 Автори
 Дж. К. Роулинг, Стив Клоувс
 Тип
 Фентъзи
 Поредица
 Фантастични животни
 Корица
 Твърда
 Формат
 14 x 21
 Страници
 288
Хартия
FSC от сертифицирана дървесина
 ISBN/Баркод
9789542728634

Като израз на грижа и отговорност за опазването на околната среда, тази книга е отпечатана на FSC хартия, произведена от сертифицирана дървесина от гори, стопанисвани по високоекологични и социални стандарти.

* * * 

Разгледайте илюстрациите във ФАНТАСТИЧНИ ЖИВОТНИ: ТАЙНИТЕ НА ДЪМБЪЛДОР >> тук.

 

 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: