3: Колебание

29,90 лв.

Скоро ще се пречупя. Сякаш завършването на академия за свръхестествени същества не е достатъчно стресиращо, но и любовният ми статус рязко се смени от „сложен“ на „пълна катастрофа“. А, да, и Кръвопускателката е решила да ни създаде неприятности в огромни размери… Така че кога в академия „Катмиър“ е било спокойно?

Проблемите продължават да прииждат. Джаксън се отдръпна от мен и е по-студен от камък. Кръгът се разедини заради предстоящата ми коронация. Сякаш нещата не можеха да се влошат повече, а сега има заповед за арест на Хъдсън и на предполагаемите ми престъпления, което очевидно означава доживотна присъда със смъртоносно неразрушимо проклятие.

Трябва да се направят избори.. и се страхувам, че не всички ще оцелеем.

 Автор
 Трейси Улф
 Тип
 Паранормална романтика
 Поредица
 Копнеж
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 864
 ISBN/Баркод
9789542726180

Трейси Улф

обича вампирите, драконите и всички онези същества, които се пробуждат нощем. Някога професор по английски език, днес тя е посветила цялото си време на писане на мрачни, романтични истории. Живее в Остин, щата Тексас, заедно със семейството си. Официалният ѝ уебсайт е tracywolffbooks.com

„Копнеж“ е първият роман от едноименна поредица за тийнейджъри, определяна като „Здрач“ за едно ново поколение. Романтичен и декадентски разказ за това, какво се случва, когато този, за когото копнееш е и този, заради когото можеш да умреш. Всяка книга надгражда митологията и романтиката от предишния роман. „Камък“ е втората книга от поредицата, като правата за екранизацията ѝ са придобити от Universal Pictures. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria)

Вия 30/09/2021

Уникална книга, която се чете на един дъх, ,,Колебание" е също толкова добра колкото ,,Копнеж" и ,,Камък". Нямам търпение да разбера какво се случва по-нататък с историята на Грейс и Хъдсън и техните приятели!

Снежа 10/10/2021

Здравейте! Поредицата е невероятна Предвидили ли сте издаването на останалите книги

Егмонт България 15/10/2021

Здравейте, Снежа! Предстои да обявим издателския ни план за 2022 г. За момента не можем да споделим повече информация. Освен на сайта, можете да ни следите и в социалните мрежи, където споделяме всички новости, свързани с предстоящите ни заглавия. Поздрави, екипът на издателство ЕГМОНТ

Нина Велева 07/11/2021

Поздравления, Егмонт! Страхотна поредица! Чете се на един дъх. Очакваме с нетърпение последните две книги . Поздрави!

Добавяне на коментар: