2: Камък

24,90 лв.
Не е налично

Усещам всичко странно – особено себе си. Върнах се в академия „Катмиър“, но съм преследвана от откъслечни моменти, които не помня да съм изживявала. Опитвам се да разбера коя – или какво – съм.

Тъкмо когато започнах да се чувствам в безопасност, Хъдсън се завърна и търси отмъщение. Той твърди, че съществуват тайни, за които не знам, застрашаващи връзката ми с Джаксън. Много по-страшни врагове обаче ме дебнат.

Кръгът играе опасна игра, а Вампирският кралски двор цели да стана част от техния свят. Единственото нещо, за което Джаксън и Хъдсън са съгласни, е, че тръгна ли си от „Катмиър“, съм мъртва.

Аз обаче не съм единствената, бореща се за живота си. Сега всички сме в опасност – освен ако не победим нечувано зло. Това, което знам, е, че за да спася хората, които обичам, се налага да направя саможертви.

Повече, отколкото мога да дам.

 Автор
 Трейси Улф
 Тип
 Паранормална романтика
 Поредица
 Копнеж
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
145 x 210 мм
 Страници
 784
 ISBN/Баркод
9789542726388

Трейси Улф

обича вампирите, драконите и всички онези същества, които се пробуждат нощем. Някога професор по английски език, днес тя е посветила цялото си време на писане на мрачни, романтични истории. Живее в Остин, щата Тексас, заедно със семейството си. Официалният ѝ уебсайт е tracywolffbooks.com

„Копнеж“ е първият роман от едноименна поредица за тийнейджъри, определяна като „Здрач“ за едно ново поколение. Романтичен и декадентски разказ за това, какво се случва, когато този, за когото копнееш е и този, заради когото можеш да умреш. Всяка книга надгражда митологията и романтиката от предишния роман. „Камък“ е втората книга от поредицата, като правата за екранизацията ѝ са придобити от Universal Pictures. 

3: COVET ще излезе у нас през септември. 

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria)

Галина Иванова 09/08/2021

Първа и втора книга ги прочетох на един дъх. Много ми харесаха. Кога се очаква книга три?

Егмонт България 09/08/2021

Здравейте, Галина! Третата книга от поредицата на Трейси Улф очакваме в началото на есента. Поздрави, екипът на издателство ЕГМОНТ

Светлана 19/08/2023

Книгата и поредицата като цяло е страхотна! Чете се на един дъх! Моля информирайте ни кога ще издадете останалите книги от поредицата! Мисля, че има голям интерес от всички читатели, а освен това чакаме с нетърпение да прочетем остатъка от историята! Егмонт , моля не ни разочаровайте!

Добавяне на коментар: