2: Камък •

24,90 лв.

Усещам всичко странно – особено себе си. Върнах се в академия „Катмиър“, но съм преследвана от откъслечни моменти, които не помня да съм изживявала. Опитвам се да разбера коя – или какво – съм.

Тъкмо когато започнах да се чувствам в безопасност, Хъдсън се завърна и търси отмъщение. Той твърди, че съществуват тайни, за които не знам, застрашаващи връзката ми с Джаксън. Много по-страшни врагове обаче ме дебнат.

Кръгът играе опасна игра, а Вампирският кралски двор цели да стана част от техния свят. Единственото нещо, за което Джаксън и Хъдсън са съгласни, е, че тръгна ли си от „Катмиър“, съм мъртва.

Аз обаче не съм единствената, бореща се за живота си. Сега всички сме в опасност – освен ако не победим нечувано зло. Това, което знам, е, че за да спася хората, които обичам, се налага да направя саможертви.

Повече, отколкото мога да дам.

 Предстоящо издание. Поръчките, в които е включено това предстоящо заглавие, ще бъдат доставени на или до три работни дни след датата на издаване/разпространение на книгата в търговската мрежа. Планираната дата на издаване е 31 юли 2021. Издателството запазва правото си да променя датата на издаване, което своевременно ще бъде обявено. •

 Автори
 Трейси Улф
 Тип
 Паранормална романтика
 Поредица
 Копнеж
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 784
 ISBN/Баркод
9789542726388

За автора: Трейси Улф обича вампирите, драконите и всички онези същества, които се пробуждат нощем. Някога професор по английски език, днес тя е посветила цялото си време на писане на мрачни, романтични истории. Живее в Остин, щата Тексас, заедно със семейството си. Официалният ѝ уебсайт е tracywolffbooks.com

„Копнеж“ е първият роман от едноименна поредица за тийнейджъри, определяна като „Здрач“ за едно ново поколение. Романтичен и декадентски разказ за това, какво се случва, когато този, за когото копнееш е и този, заради когото можеш да умреш. Всяка книга надгражда митологията и романтиката от предишния роман.

Правата за екранизация на поредицата са придобити от Universal Pictures. 

3: COVET ще излезе у нас през септември. 

 

Ревю във VickyI's Reading Jouney за „Копнеж“

Особено голямо впечатление ми направи изключително детайлния стил на писане на Трейси Улф. Човек все едно наистина се намира в историята като част от нея, а не просто като страничен наблюдател. Едно от нещата, които още дълго ще си спомням ярко, е шахматния сет, на който Грейс се натъква в академията още с пристигането си. Фигурите са така добре описани, че направо имах чувството, че не Грейс, а аз съм хванала една от тях и я разглеждам.

Напоследък рядко чета резюмето на една книга, преди започването й, и съответно в много от случаите не знам какво да очаквам. Моментът на изненадата обаче играе доста добра роля, тъй като шансът да очаквам прекалено много и да остана разочарована е по-малък. За „Копнеж“ например, бях наясно, че книгата бива сравнявана със „Здрач“, както вече споменах, и че е история с вампири. Останах приятно изненадана от факта, че историята се развива в академия (много обичам такъв тип книги). Не бих имала и нищо против самата аз да посетя академия „Катмиър“ и да си направя една обиколка на Аляска, колкото и студено да е. А относно вампирите… такива има, и още как! Моментално си проличава кои герои са представители на тази класа, ако мога да се изразя така. А освен вампири имаме и още толкова много други елементи към историята, които не очаквах! Да не забравяме и всичките шеги, или по-скоро опити за такива, и цялото чувство за хумор на главните герои.

Как се нарича човек, който мрази тикви?
„Антиквар“.

Някои хора може да кажат, че „Копнеж“ е пълна с клишета. So be it! Ако преди години сте си падали по „Здрач“, то „Копнеж“ е точно за вас! Ако пък не сте си падали толкова по „Здрач“, но все пак харесвате истории с вампири, дайте шанс на „Копнеж“. В книгата са включени достатъчно обрати, които ще ви държат вниманието до последната страница, а след това ще искате още.

 

 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: