1: Ключът на Блекторн

12,90 лв.
Не е налично

Първа книга в нова приключенска поредица, която се разгръща на фона на Великобритания от 17 век. Загадки и мистерии, много хумор, екшън и опасности ще посрещнат младите читатели от страниците на романа.

 Автор
 Кевин Сендс
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Ключът на Блекторн
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 312 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542715900

Преди да получи това мистериозно предупреждение, Кристофър Роу бе щастлив, учейки се да разгадава сложни кодове и загадки, да създава мощни лекарства, отвари и оръжия като чирак на майстор Бенедикт Блекторн – е, с по една-две експлозии по време на процеса.

Но когато мистериозен култ започва да гони лондонските аптекари, следите на убийствата водят все по-близо до магазина на Блекторн. Докато времето му изтича, Кристофър трябва да използва всяко умение, което е придобил там, за да открие ключа към ужасяваща тайна, таяща силата да разруши света.

* * *

Авторът

Кевин Сeндс е магистър по теоретична физика. Работи като изследовател, бизнес консултант, професионален покер играч, гимназиален учител по математика и физика и телевизионен журналист, преди да се завърне към първата си любов – писането. The Blackthorn Key e дебютният му роман за деца.

Сабина Йорданова Атанасова 05/11/2016

Първата книга уникална! Чакам с нетърпение втората и ако може да попитам кога ще излезе втората, понеже видях, че е планирано за 05.11.2016, но все още я няма!

Симон Симеонова Младенова 20/02/2017

Прочетох книгата когато излезе и от тогава ми е една от любимите, и зато ва искам да попитам кога излиза следващата.

Егмонт 21/02/2017

Здравейте! Следващата книга от поредицата, ЗНАКЪТ НА ЧУМАТА, ще може да бъде ваша на 27 май 2017 г. Поздрави!

Добавяне на коментар: