3: Бронзовият ключ

12,90 лв.
Не е налично

МАГИЯТА МОЖЕ ДА ТЕ СПАСИ. МАГИЯТА МОЖЕ ДА ТЕ УБИЕ.

Предполага се, че учениците в Магистериума са в безопасност. Под зоркия поглед на маговете, те придобиват умения, които ще им помогнат да внесат ред в хаоса на света. Но хаосът се съпротивлява.

Кал, Тамара и Аарън би трябвало да се тревожат за неща като тестове и изпити по магия. Вместо това обаче, след шокиращата смърт на техен съученик, се налага да се впуснат в издирване на зловещ убиец, рискувайки собствения си живот. Но магията е толкова добра, колкото магьосника, който я използва. В зли ръце тя има възможността да извърши непоправимо зло.

Освен ако не бъде спряна навреме.

 Автори
 Холи Блек, Касандра Клеър
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Магистериум
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 248 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542718253
Елина Пламенова Бойчева 04/01/2017

Историята е невероятна! Грешките са твърде много! Кам, Карън и все такива глупости, на места пунктуацията е сгрешена, пълно нехайство в превеждането на тази невероятна поредица! Отделете й поне малко внимание! П.П.Ц- РОБИН И БАТМАН СА ОТ КОМИКСИТЕ НА "ДИСИ", не "Дисни"???

Егмонт 09/02/2017

Здравей, Елина! Благодарим ти за споделеното мнение и съжаляваме за разочарованието, което си изпитала. Работим с екип от доказани професионалисти за всяка от книгите, които издаваме, заради което и коментарът ти ни изненадва. Със сигурност ще проверим за наличието на грешки в книгата и бихме се радвали да споделиш няколко примера за такива, на каквито си се натъкнала самата ти в четенето, на имейл адрес mail@egmontbulgaria.com

Софи 13/04/2017

Здравейте, кога може да очакваме следващата част от поредицата?

Егмонт 02/05/2017

Здравей, Софи! Можеш да очакваш четвърта част от поредицата МАГИСТЕРИУМ на 16 септември тази година. Поздрави!

Огън лед 11/11/2017

Невероятна поредица!Кога мога да очаквам следващата книга, понеже сте написали, че излиза на 16 септември, а още я няма!

Добавяне на коментар:

Холи Блек е автор на  романи за деца, тийнейджъри и възрастни, сред които са книгите от поредиците „Хрониките на Спайдъруик” и Curse Workers, носител на награда „Нюбъри“.

Касандра Клеър работи като журналист за Hollywood  Reporter, преди да се ориентира  към писането на книги. Тя е авторът  на поредиците „Реликвите на смъртните” и „Адските устройства.

Холи и Касандра се запознават преди десет години, на първата среща на Холи с читатели. Оттогава двете стават добри приятелки и споделят (заедно с всичко останало) любовта си към жанра фентъзи. С „Магистериум“ Холи и Касандра решават да създадат свой свят на герои и злодеи, своя история за доброто и злото, а също и за величието, което носиш независимо дали искаш, или не.

Повече за Касандра Клеър ще научите оттук: cassandraclare.com

Разгледайте сайта на Холи Блек тук: blackholly.com

 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria) on