Историята в комикс: Цар Лъв

8,99 лв.

Любимата история на малки и големи, разказана по нов, атрактивен начин. Впуснете се в незабравимо приключение с комикс адаптацията на ЦАР ЛЪВ. Научете къде е мястото на Симба в Кръговрата на живота и вижте как ще стане истински цар с помощта на верните си приятели.

 Марка
 Цар Лъв
 Тип
 Комикс
 Поредица
 Историята в комикс
 Възраст
 6+
 Корица
 Мека
 Формат
 17 x 23
 Страници
 64 цветни
 ISBN
9789542728122

КНИЖНИ КРИЛЕ

„ИСТОРИЯТА В КОМИКС: ЦАР ЛЪВ е поредната страхотна адаптация от поредицата на „Егмонт“… „Цар Лъв“ е и една от най-ефектните адаптации до момента. Още от първите страници имате усещането, че не четете низ от поредни илюстрации и текст в балончета, а отново гледате филма. Панелите на комикса „Цар Лъв“ сякаш прожектират действието в съзнанието ви. С тази разлика, че тук, стига да решите, можете да се вгледате в детайлите и да се наслаждавате на „застиналите“ кадри и без да докосвате дистанционното и да натискате бутона за пауза.“

прочетете цялото ревю

Читател 04/07/2022

Много хубава новина! Надявам се да издадете и други комикси по класическите филми на Дисни, а защо пък не и да възобновите издаването на списанията „Мики Маус“ и „Том и Джери“, а също и поредицата „Макрокомикс“ :)

Inalcanzable 02/11/2022

Здравейте, поредицата е страхотна и много интересна, дали може да очакваме и други книжки от поредицата до края на годината?

Егмонт България 03/11/2022

Здравейте, благодарим ви за топлия прием на поредицата. Не сме планирали нови книги от нея до края на годината, но вярваме, че през 2023 ще има с какво да ви зарадваме. :) С пожелание за успешен ден, екипът на ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: