Историята в комикс: Малката русалка Ариел

8,99 лв.

Любимата история на малки и големи, разказана по нов, атрактивен начин. Впуснете се в незабравимо приключение с комикс адаптацията на МАЛКАТА РУСАЛКА. Ще намери ли кураж Ариел да се изправи пред злата вещица Урсула и да се пребори за любовта на принц Ерик?

 Марка
Малката русалка Ариел
 Тип
 Комикс
 Поредица
 Историята в комикс
 Възраст
 6+
 Корица
 Мека
 Формат
 17 x 23
 Страници
 64 цветни
 ISBN
9789542728061 

КНИЖНИ КРИЛЕ

ИСТОРИЯТА В КОМИКС е серия, която родителите могат да споделят с децата си, припомняйки си магията на любимите ленти и потапяйки се в пъстрия свят на комиксите… Атмосферата на оригинала е запазена. Стилът е верен на дизайна на анимационната продукция. Рисунките са детайлни. Оцветяването е страхотно. И нито за момент нямаме усещането, че държим в ръцете си евтино издание, скалъпено набързо от кадри от филма. Xavi е нарисувал и аранжирал всичко така, че историята да оживее отново, но в друг формат – не като филм или сториборд, а като плавен низ от поредни панели. ИСТОРИЯТА В КОМИКС: МАЛКАТА РУСАЛКА АРИЕЛ е удоволствие за малки и големи Дисни фенове!

прочетете цялото ревю

 

 

Илиан Антонов Боджуков 27/05/2023

Ще издавате ли книгите по новия филм за Малката русалка?

Егмонт България 29/05/2023

Здравейте, благодарим ви за съобщението. Към момента не сме планирали подобно издание, но ще предадем интереса ви на издателския ни отдел. Оставаме насреща и пожелаваме успешен ден, екипът на ЕГМОНТ

Добавяне на коментар:
spacer