Хари Потър и Прокълнатото дете – първа и втора част (специално предварително издание на сценария)

24,90 лв.

Осмата история.
Деветнайсет години по-късно. 

Животът на Хари Потър никога не е бил лесен – особено сега, когато вече е претоварен с работа служител на Министерството на магията, съпруг и баща на трима ученици. 

Докато Хари се бори с миналото си, което все още го преследва, неговият най-малък син Албус се опитва да приеме тежестта на семейно наследство, което никога не е искал. Докато минало и настояще застрашително се сливат, баща и син ще научат неудобната истина, че тъмнината често идва от най-неочаквани места. 

Базирана на оригинална нова история от Дж. К. Роулинг, Джон Тифани и Джак Торн, Хари Потър и Прокълнатото дете е пиеса на Джак Торн. Това е и осмата история за „момчето магьосник“ и първата, представена официално на сцена. Това специално предварително издание на сценария прави продължението на приключенията на Хари Потър, неговото семейство и приятели достъпно за читателите навсякъде веднага след световната премиера на пиесата в лондонския театър „Уест Енд“ на 30 юли 2016 г.

Театралната постановка Хари Потър и Прокълнатото дете е продуцирана от Sonia Friedman Productions, Colin Callender и Harry Potter Theatrical Productions.

 Автори
 Дж. К. Роулинг, Джон Тифани, Джак Торн
 Тип
 Фентъзи
 Поредица
 Хари Потър
 Възраст
 13+
 Корица
 Твърда
 Формат
145 x 215 мм
 Страници
 360 черно-бели
Хартия
FSC от сертифицирана дървесина
 ISBN/Баркод
9789542718710
Хари Потър

Като израз на грижа и отговорност за опазването на околната среда, тази книга е отпечатана на FSC хартия, произведена от сертифицирана дървесина от гори, стопанисвани по високоекологични и социални стандарти.

Александър Руменов Александров 08/09/2016

Здравейте, Егмонт! Освен с твърда корица изданието ще има ли обложка, както е и оригиналната книга?

Yoanna Nencheva 09/09/2016

Очаквам с нетърпение!!!!!! От: Момичето с многото въпроси

Томи Николаев Чиплаков 22/09/2016

Здравейте.Ще я пуснете ли и с dustjacket?Здравейте.Ще я пуснете ли и с dustjacket?

Katrin Ivanova Plamenova 11/10/2016

Здравейте!Някой би ли ми пояснил,какво точно означава хредварително издание?Ще излиза и друг вариант?

Егмонт България 12/10/2016

Здравейте, Katrin Ivanova Plamenova, Изданието съдържа сценария, по който е проведена генералната репетиция пред медии. Планирано е издаването на сценария по премиерното представление, което може леко да се различава от предварителното. Дали и кога то ще бъде издадено в България, все още не можем да потвърдим.

Иван Иванов 07/01/2017

А какво точно ще рече,че е сценарий?Има се впредвид,че е написно като история,като другите книги за Хари Потър от сценария на пиесата или е с репликите от пиесата,все едно ние ще ги учим за пиеса?

Егмонт 09/02/2017

Здравейте! Книгата съдържа сценария на едноименната пиеса на Дж. К. Роулинг, Джон Тифани и Джак Торн, чиято световна премиера се състоя в лондонския театър „Уест Енд“ на 30 юли 2016 г. Поздрави!

Добавяне на коментар:
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria) on