Комплект от петте романа ГЕРОИТЕ НА ОЛИМП

93,38 лв.
124,50 лв.
Спестявате: 31,12 лв.

Поръчайте петте романа ГЕРОИТЕ НА ОЛИМП и спестете 31,12 лв. (25%) от общата им цена!

  • Комплектът съдържа по един екземпляр от петте романа от поредица ГЕРОИТЕ НА ОЛИМП:
  • Възможността за поръчка на комплекта романи се предлага в рамките на промоцията "Пакети от поредици" и за нея важат същите условия. Ако желаете да поръчате само някои от заглавията, не поръчвайте този комплект, а добавете към вашата поръчка тези, които са ви необходими, и за тях ще се приложи съответният процент отстъпка. Същото ще се случи и ако решите да добавите петте заглавия поотделно, а не наведнъж, чрез настоящия комплект - няма разлика в цената и условията за доставка. Поръчка поотделно е препоръчителна и в случай, че желаете да поръчате и съпътстващи издания към поредицата (Гръцките герои на Пърси Джаксън, Гръцките богове на Пърси Джаксън, Дневниците на героя ), защото така и те ще участват в обемната отстъпка, която може да достигне до 25%.
  • Доставката на комплекта е безплатна за клиента. При поръчка важат стандартните условия за доставка на поръчки от egmontbulgaria.com.
Склад: В наличност
Любопитен читател 28/10/2018

Здравейте! Тъй като харесвам митологията, мога ли да "прескоча" поредицата „Пърси Джаксън и боговете на Олимп“, започвайки с тази „Героите на Олимп“, или двете са свързани?

Егмонт 30/10/2018

Здравей! Изданията не са свързани. Бихме ти препоръчали да започнеш с „Боговете на Олимп“, защото в „Героите на Олимп“ ще откриеш персонажи от Боговете. Поздрави!

Добавяне на коментар: