5: Кръвта на Олимп

19,90 лв.

Въпреки че героите от "Арго II" спечелиха много битки, все още не може да се каже, че са близо до целта си - да победят майката-земя Гея. Нейните гиганти се въздигнаха и са по-силни отвсякога. Трябва да бъдат спрени преди Празника на Надеждата, когато Гея планира да пренесе в жертва двама героя. Тя има нужда от тяхната кръв - кръвта на Олимп, за да се пробуди напълно. Независимо, че са страшно изкушени да отнесат Атина Партенос в Атина и да я използват като тайно оръжие, героите са убедени, че мястото й е в Лонг Айлънд, където може и да успее да предотврати сблъсъка между двата лагера. Така че Атина Партенос тръгва на запад, а "Арго II" - на изток. Боговете са безполезни, понеже все още страдат от раздвоение на личността. Съдбата на целия свят лежи на раменете на шепа млади герои. И да, те съзнават опасността, която ги чака в Атина, но нямат друг изход, освен да се отправят натам. Вече са дали твърде много свидни жертви. А ако Гея се пробуди, играта свършва.

 Автор
 Рик Риърдън
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Героите на Олимп
 Възраст
 13+
 Корица
 Твърда
 Формат
 13 x 19
 Страници
 504 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542713241
Поредица ГЕРОИТЕ НА ОЛИМП във Facebook
Склад: В наличност

Въпреки че героите от „Арго II“ спечелиха много битки, все още не може да се каже, че са близо до целта си – да победят майката-земя Гея. Нейните гиганти се въздигнаха и са по-силни отвсякога. Трябва да бъдат спрени преди Празника н

Rossi Krasimir Raykova 15/10/2014

предните четири книги бяха страхотни както и предишната поредица, горя от желание да прочета и тази книга! чакам я вече почти 1 година!

Гергана Попова 09/02/2015

Книгите са супер! Прочела съм всички за Пърси по 2,3 пъти без ,,Кръвта на Олимп" и много искам поне още една поредица! :) Препоръчвам ги на всички

Никола 02/07/2015

Учудвам се изключително неприятно от количеството граматически, лексикални и пунктуационни грешки, които са допуснати в изданието. Скоро не бях срещал толкова много, не знам дали е от преводача, или коректора, но трябва да е същински български титан на мисълта.

Десислава 14/08/2015

Прочетох книгата и е страхотна.Препоръчвам я на всички ,които обичат фантастика и книгите за Пърси Джаксън.Има също и много хумор:-)

Добавяне на коментар: