Комплект от петте романа ГЕРОИТЕ НА ОЛИМП

93,38 лв.
124,50 лв.
Спестявате: 31,12 лв.
Не е налично

Поръчайте петте романа ГЕРОИТЕ НА ОЛИМП и спестете 31,12 лв. (25%) от общата им цена!

Любопитен читател 28/10/2018

Здравейте! Тъй като харесвам митологията, мога ли да "прескоча" поредицата „Пърси Джаксън и боговете на Олимп“, започвайки с тази „Героите на Олимп“, или двете са свързани?

Егмонт 30/10/2018

Здравей! Изданията не са свързани. Бихме ти препоръчали да започнеш с „Боговете на Олимп“, защото в „Героите на Олимп“ ще откриеш персонажи от Боговете. Поздрави!

Егмонт България 27/02/2020

Здравейте! Първата поредица, която Рик РИЪРДЪН създава е ПЪРСИ ДЖАКСЪН И БОГОВЕТЕ НА ОЛИМП. От тази поредица са книгите са „Досиетата на героя“ (1); „Дневниците на героя“ (2); „Гръцките богове на Пърси Джаксън“ (3); „Гръцките герои на Пърси Джаксън“ (4); „Поверително от Лагера на нечистокръвните“ (5). Следва поредицата ГЕРОИТЕ НА ОЛИМП. След нея са книгите от ХРОНИКИТЕ НА КЕЙН и МАГНУС ЧЕЙС И БОГОВЕТЕ НА АСГАРД. Последната поредица от Рик РИЪРДЪН е ИЗПИТАНИЯТА НА АПОЛОН, като световната премиера на последния, пети том е през м. септември. Книгите от всяка поредица ще откриете номерирани в сайта ни, както комплекти от тях на преференциални условия. За повече информация за нови издания, следете новините на сайта ни и във Фейсбук. Поздрави, екипът на издателство ЕГМОНТ

Траяна Пламенова Петрова 26/01/2021

Ще има ли поредицата в наличност скоро?Ако да кога???

Егмонт България 27/01/2021

Здравейте, подготвя се нов тираж, който очакваме през февруари и тогава отново ще можете да поръчате комплекта. Поздрави, екипът на издателство ЕГМОНТ.

Добавяне на коментар: