2: Евърмор

14,90 лв.
Не е налично

Преди много време откраднах сърцето на Магьосницата. Сега тя си го иска обратно.

Джулс Ембър израства с легендите за злия Алхимик, който откраднал сърцето на добрата Магьосница, обричайки хората ѝ да живеят и умират според времето, заложено в кръвта им. Но Джулс вече знае истината: тя е Алхимика, а Каро – жената, която собственоръчно уби Кралицата и Роан – е Магьосницата.

Сега цялото кралство вярва, че Джулс е отговорна за убийствата и е обявена щедра награда за нейната глава. Каро няма да се спре, преди да я съсипе и да получи обратно сърцето си, отнето преди дванайсет живота.

Принудена да избяга от Евърлес, Джулс ще трябва да се разрови в историите, които някога е смятала за легенди, но сега разпознава като истории от своето минало. Единствено като сглоби мистерията от предишните си животи, Джулс ще успее да пребори Магьосницата.

 Автор
 Сара Холанд
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Евърлес
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 320
 ISBN/Баркод
 9789542722984

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Сара Холанд е израснала някъде между малкия си град в Минесота и безбройните въображаеми светове от книгите. Тя се дипломира в Уеслианския университет и сменя няколко работни позиции – в магазин за чай, в зъболекарски кабинет и в сграда в столицата на щата, преди да се насочи към Ню Йорк, за да работи в издателската сфера. В последно време Сара може да бъде открита докато проучва из основи местните книжарници или изпробва нови начини, по които да вкара кофеин в кръвта си.

spacer