1: Кралско сърце (Е-книга)

14,99 лв.
Не е налично

Неговият свят е блясък и великолепие, скандали и тайни. Тя не търси любов. Съдбата им е напът да се промени в кралската конеферма.

Грета иска да избяга – от училище и от приятелите си, които са я разочаровали толкова много. Затова и работата през ваканцията в кралската конеферма звучи толкова примамливо. Още първия ден обаче се сблъсква с харизматичния треньор Едуард. Той подозира, че момичето крие някаква тайна и е решен да разкрие каква на всяка цена. А нещата се оплитат съвсем, когато на сцената се появява и принц Тристан и не иска да си тръгне.

Грета твърде късно разбира, че е напът да се влюби – в момчето, от което всъщност е искала да стои далеч...

Забавна и романтична, КРАЛСКО СЪРЦЕ е перфектната история за почитателите на жанра.

 Автор
Яна Хох
 Жанр
 Съвременна художествена литература
 Поредица
 Кралски коне
 Възраст
 13+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 320 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542727781

За автора: 

Яна Хох e родена близо до Хановер през 1992 г., като и до днес живее в града. От малка мечтае да пише и един ден работата ѝ да е свързана с коне. След като изучава интериорен дизайн и няколко години работи в тази сфера, решава да послуша сърцето си и да направи крачка в неизвестното. Днес идеалният за нея ден започва с изгрева на слънцето, на дивана, с лаптопа в скута, за да завърши на гърба на понито ѝ Джейми.

* * * 

„Кралско сърце“ (Kronnenherz) е дебютният роман на Яна Хох, който излиза в началото на 2020 г. и директно влиза в бестселър класацията на немското списание Spiegel. Отзивите на читателите са страхотни, като историята продава над 10 000 копия само за първите три месеца.

Романът е подходящ за почитателите на романтични сюжети с герои от кралско потекло и особено за младите любители на ездата, конете и конния спорт.

 

Фото: © TANJA SATURNO & JANA HOCH

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: