1: Блясък

12,90 лв.
Не е налично

Какво би направил, за да сбъднеш мечтите си?

За 17-годишната американка от корейски произход Рейчъл Ким отговорът е ясен – почти всичко. Преди 6 години тя бе привлечена от „Ди Би Ентъртеймънт“ – най-големия лейбъл в Сеул, известен с това, че е открил едни от най-ярките звезди на К-попа. Правилата са прости. Подготовка 24/7. Бъди перфектен. Не излизай на срещи. Лесно, дали?

Джесика Чон е певица, актриса, моден дизайнер и международен инфлуенсър. Родена в Сан Франциско и израснала в Сеул, Джесика е известна К-поп изпълнителка, част от световно известната група GirlsGeneration.

БЛЯСЪК е дебютната ѝ книга.

 Автор
 Джесика Чон
 Жанр
 Съвременна литература
 Поредица
 Блясък
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
145 x 210 мм
 Страници
 288
 ISBN/Баркод
9789542725114
Анна Асенова Асенова 05/02/2021

Поне да бяхте написали правилно името на автора, можехте да се консултирате с някой кореист. Съгласно системата за транскрибиране на корейски имена на български, името ѝ е правилно да бъде изписано като Джесика Чонг.

Егмонт България 10/02/2021

Здравейте! Благодарим, че ни писахте с всички препоръки за превод на фамилното име на Джесика. Джесика ЧОН / 제시카 정 (KR) / Jessica Jung (GB) е правилният превод на името на български език според транскрипцията, разработена от катедра „Кореистика“ към Софийския университет. Признателни сме на нейния академичен състав и „Блясък“ ще излезе с коректната транскрипция от корейски! Поздрави и оставаме на разположение, екипът на издателство ЕГМОНТ.

Лили Нинова Николова 28/01/2022

Искам да попитам дали ще издадете и втората книга която излезе наскоро

Егмонт България 31/01/2022

Здравейте, благодарим ви за интереса към поредицата. Книгата е част от издателския ни план за годината. При новости ще се завърнем тук и в социалните мрежи. С пожелание за хубав ден, екипът на издателство ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: