DYou 1/2011

3,99 лв.
Не е налично

Селена Гомез е влюбена в живота, докато Гага прави обичайното - (Р)eволюция. Въпросът е революционна ли е любовта между звездите, разделени от сантиметрите? Или токчетата са доста по-безобидни в раздялата на двама души от едно несбъднато телефонно обаждане? Какво да правиш, когато той не ти звъни? Преди да извикаш SOS, чуй това: ако не друго, имаш своя план D - да прочетеш модния си хороскоп в броя и да се усмихнеш! Всъщност имаш повод за това на цели 67 страници...Първи брой на списанието дебютира в Италия през септември миналата година. От началото на 2011 г. то вече присъства в Англия, Германия, Дания, Франция, Полша и Турция. Премиерата на българското издание е на 9 април 2011, а мотото: "Твоят план D". Това е планът, който проработва, когато и А, и B, и C са се оказали напразни. Защото DYou винаги ще е пълно: с истории, интервюта, снимки и с нови планове за свежо ежедневие!

9 април 2011
Списание DYou
Месечна периодичност
Обем на броя:
64 страници
+ 2 плаката
Формат: 16 х 21 см

Селена Гомез е влюбена в живота, докато Гага прави обичайното – (Р)eволюция. Въпросът е революционна ли е любовта между звездите, разделени от сантиметрите? Или токчетата са доста по-безобидни в раздялата на двама души от едно несбъднато телефонно обаждане? Какво да правиш, когато той не ти звъни? Преди да извикаш SOS, чуй това: ако не друго, имаш своя план D – да прочетеш модния си хороскоп в броя и да се усмихнеш! Всъщност имаш повод за това на цели 67 страници...

Разгледай съдържанието и избрани страници от броя (използвай стрелките в долната част на слайда):

Папката DYou e нашият специален подарък за теб с първи брой на списанието. Можеш да я използваш дори в училище. И там е хубаво винаги да имаш план D!

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: