Среднощно слънце

29,90 лв.
Не е налично

Когато срещнах проницателния ѝ поглед, прочетох в очите ѝ изненада и съчувствие и изведнъж закопнях за сън. Не за забрава, както ми се бе случвало преди, не за да избягам от скуката, а защото исках да сънувам. Навярно, ако изпаднех в безсъзнание, ако можех да сънувам, поне за няколко часа щях да се пренеса в свят, където двамата с нея можехме да бъдем заедно. Тя ме сънуваше. А аз исках да сънувам нея.

Стефани Майър, автор на бестселърите от поредицата „Здрач“ прави своето триумфално завръщане в света на сагата с този дългоочакван и обвит в мистификации роман: емблематичната любовна история на Бела и Едуард, този път разказана от гледната точка на вампира.

Незабравимата приказка придобива нов, мрачен обрат. Срещата с Бела е едновременно най-обезпокоителното и най-интригуващото събитие в живота на Едуард. Разкривайки на читателите завладяващи подробности от миналото му и сложността на изборите, които трябва да прави, Едуард ще се изправи пред най-важното изпитание – да последва сърцето си, без да постави живота на Бела в опасност.

Епичен роман за неустоимите изкушения и опустошителните последици от безсмъртната любов.

- - -

„Среднощно слънце“ е по-комплексен, по-сложен и по-малко невинен от „Здрач“. Оказва се, че повествователната сила – и непреодолимата вътрешна драма – е била на страната на Едуард през цялото време.“  – списание Time

„Литературен феномен“. –  Ню Йорк Таймс

Избор на редакторите на Amazon Books за най-добра тийн книга за 2020 г.

„Среднощно слънце“ е финалист в надпреварата за читателския вот на Goodreads за 2020 г. в категорията Best Young Adult Fantasy & Science Fiction с 35 466 гласа.

 Автор
 Стефани Майър
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Здрач
 Възраст
 13+
 Корица
 Твърда
 Формат
 130 x 200 мм
 Страници
 896
 ISBN/Баркод
 9789542725084
Христина Събева 13/02/2021

Здравейте от чист интерес питам. Смятате ли да идвате българско издание на Crave на Трейси Волф

Егмонт България 16/02/2021

Здравейте, както по-рано обявихме поредицата #CRAVE e част от издателския ни план за 2021-ва година. Първата книга се очаква да излезе през месец април. Поздрави, екипът на издателство ЕГМОНТ.

Христина Събева 16/02/2021

Много благодаря. Отдавна я чакам. Аз ще съм първата поръчала я.

Христина Везенкова 21/05/2022

Книгата е супер като изключим, че е пълна с пунктуационни и правописни грешки! Резил!

Юлия Маринова 27/03/2023

Здравейте, очаква ли се ново издание на книгата Здрач 1?

Егмонт България 27/03/2023

Здравейте, благодарим ви за интереса към изданието. Към момента не планираме нов тираж, но ще предадем интереса ви на издателския ни отдел. С пожелание за успешен ден, екипът на ЕГМОНТ

Rose 05/03/2024

Здравейте, дали ще имате отново наличност на тази книга?

Р.И.К. 02/04/2024

Здравейте, планирате ли нов тираж на книгата? Понеже единствените книги, които са в наличност от поредицата са Новолуние и Зазоряване.

Р.И.К. 16/04/2024

Здравейте! Ще има ли нови тиражи на поредицата "Здрач"? Има наистина много хора, които искат да си я купят на просто я няма никъде. Лично аз следя всеки ден за нови обяви в сайтове втора ръка, така се сдобих и с първата книга. Дори забелязвам, че на нови обяви за максимум два дена се продават книгите... И наистина много бих желала да има нови тиражи!

Добавяне на коментар: