4: Аполион

19,90 лв.

От авторката на хитовата поредица КРЪВ И ПЕПЕЛ

Смъртта не е единственият начин да слезеш в Подземния свят, но е най-безопасният.

Любовта винаги е била по-силна от съдбата и Ейдън е готов да воюва с боговете – и със самата Алекс – за да я върне. Боговете са убили хиляди и биха могли да унищожат цели градове в стремежа си да попречат на Сет да отнеме силата на Алекс и да стане всемогъщият Богоубиец. Но прекъсването на връзката на Алекс със Сет не е единственият проблем. Има няколко досадни малки вратички в цялата теория за Аполион, който не може да бъде убит, а единственият човек, който може да знае как да спре разрушението, е мъртъв от векове. Намирането на пътя през бариерите, които пазят Подземния свят, търсенето на една душа сред милиони други и връщането обратно ще бъде достатъчно трудно. Алекс може да успее да попречи на Сет да стане Богоубиец... Или самата тя самата ще се превърне в такъв?

Книга четвърта от поредицата ЗАВЕТЪТ

 Автор
 Дженифър Л. Арментраут
 Тип
 Фентъзи роман
 Поредица
Заветът
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
 145 x 210 мм
 Страници
 416
 ISBN/Баркод
9789542730040

Дженифър Л. Арментраут

е писателка, оглавила класацията за най-добър международен бестселър на „Ню Йорк Таймс“. Живее в Шепърдстаун, Западна Вирджиния. Всички слухове, които вероятно сте чули за състоянието ѝ, не са верни. Когато не се труди усърдно, прекарва времето си в четене, гледане на долнопробни филми със зомбита, преструва се, че пише, и се отдава на компанията на съпруга си, пенсионираното им полицейско куче Дизел, шантавото им пале кръстоска между бордър коли и Джак Ръсел териер на име Аполо, шестте им надменни алпаки, четири рошави овце и две кози.

Мечтата ѝ да стане писателка се зародила в часовете по алгебра, през по-голямата част от които пишела разкази… затова и не може да се похвали с добри оценки по математика. Дженифър пише юношески любовни романи – паранормални, фантастика, фентъзи и съвременни. Книгите ѝ се издават от „Тор Тийн“, „Ентенгълд Тийн“, „Брейзън“, „Дисти/Хайпириън“ и „Харликуин Тийн“. Книгата ѝ Wicked е избрана за екранизация от „Пешънфликс“ и снимките са започнали в края на 2018 г. Юношеският ѝ любовен съспенс роман Dont Look Back е номиниран за „Най-добър юношески роман“ за 2014 г. от Американската асоциация за юношеска литература, а романът ѝ The Problem With Forever печели наградата РИТА през 2017 г.

Пише и съвременни и паранормални любовни романи за възрастни и млади възрастни под творческия псевдоним Дж. Лин. 

Вижте повече за автора на jenniferlarmentrout.com.

Стефани Генадиева Дачева 01/04/2023

Скъпо издателство Егмонт, нямам търпение да я прочета. Кога ще излезе и последната книга от поредицата? Поздрави

Валентина Стойнова 02/04/2023

Здравейте, кога да очакваме следващата книга от поредицата?

Егмонт България 03/04/2023

Здравейте, благодарим ви за интереса към поредицата. Пета книга можете да очаквате през месец май. Следете ни тук и в социалните мрежи, където при новости ще се завърнем. Поздрави, екипът на ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: