6: Кулата на зората (+ подарък бележник)

29,90 лв.

Велика империя. 
Отчаяна мисия. 
Древна тайна. 

Каол Уестфол и Несрин Фалик пристигат в процъфтяващия град Антика, за да изковат съюз с Великия хаган на Южния континент, чиито огромни армии са последната надежда на Ерилея. Но освен това имат и друга почти безнадеждна мисия – да открият лечител от легендарната Торе Сесме, който да излекува Каол от раните, получени в Рифтхол.

След като е преживяла нечувани жестокости като дете, Ирен Тауърс не гори от желание да помогне на младия лорд от Адарлан, камо ли – да го излекува. И все пак, тя е дала дума да помага на нуждаещите се и не смята да я престъпва. Но лорд Уестфол носи тъмнина от миналото си, която, както Ирен скоро разбира, може да погуби и двама им.

А дълбоко в сенките на далечните планини, където митични воини кръжат в небето със своите руки, се намират дълго чаканите отговори. Отговори, в които се крие шансът за оцеляване – или всеобщата гибел.

 • Специално предложение: 
Към всеки поръчан екземпляр от книгата ще добавим тематичен бележник.

Предложението важи до изчерпване на количествата. •

 Автор
 Сара Дж. Маас
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Стъкленият трон
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 736 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542721413
Склад: Пред изчерпване
Виктория Георгиева Михайлова 09/06/2018

Книгата е страхотна, но не научихме нищо за Елин след като беше отвлечена. Кога може да очакваме следващата книга от историята на Елин?

Егмонт 12/06/2018

Здравей, Виктория! В „Кулата на зората“, историята не е свръзана с Елин. Седма книга „Kingdom of Ash“ се очаква да излезе в Америка през октомври. Желанието ни е да излезе към края на годината, но все още не може да се ангажираме с точна дата. Следи социалните мрежи и сайта ни за повече информация. Поздрави!

Виолета Пламенова Пламенова 27/07/2018

Страхотна поредица, поздравления че издадохте и тази книга от нея! Бих искала да попитам кога се очаква книгата да е налична и в ел.формат?

Егмонт 30/07/2018

Здравей, Виолета! В момента сме в процес на работа по електронните издания на голяма част от книгите си. Съветваме те да проверяваш уебсайта ни периодично за повече информация. Поздрави!

Георги Христов Огнянов 22/08/2018

Здравейте, чудех се кога последната книга "Kingdom of Ash" ще излезе на български.

Ива Димитрова Димитрова 30/08/2018

Здравейте кога можем да очакваме седмата книга от поредицата? Благодаря предварително

Георги Христов Огнянов 08/09/2018

Книгата беше много добра, но все пак искам да ви питам за кога сте планирали да издадете "Kingdom of Ash"!

Егмонт 11/09/2018

Здравейте! Седма книга „Kingdom of Ash“ се очаква да излезе в Америка през октомври. Желанието ни е да излезе възможно най-бързо, но все още не може да се ангажираме с точна дата. Следете социалните мрежи и сайта ни за повече информация. Поздрави!

Добавяне на коментар: