6: Кулата на зората

29,90 лв.

Велика империя. 
Отчаяна мисия. 
Древна тайна. 

Каол Уестфол и Несрин Фалик пристигат в процъфтяващия град Антика, за да изковат съюз с Великия хаган на Южния континент, чиито огромни армии са последната надежда на Ерилея. Но освен това имат и друга почти безнадеждна мисия – да открият лечител от легендарната Торе Сесме, който да излекува Каол от раните, получени в Рифтхол.

След като е преживяла нечувани жестокости като дете, Ирен Тауърс не гори от желание да помогне на младия лорд от Адарлан, камо ли – да го излекува. И все пак, тя е дала дума да помага на нуждаещите се и не смята да я престъпва. Но лорд Уестфол носи тъмнина от миналото си, която, както Ирен скоро разбира, може да погуби и двама им.

 Автор
 Сара Дж. Маас
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Стъкленият трон
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 736 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542721413
Склад: В наличност
Виктория Георгиева Михайлова 09/06/2018

Книгата е страхотна, но не научихме нищо за Елин след като беше отвлечена. Кога може да очакваме следващата книга от историята на Елин?

Егмонт 12/06/2018

Здравей, Виктория! В „Кулата на зората“, историята не е свръзана с Елин. Седма книга „Kingdom of Ash“ се очаква да излезе в Америка през октомври. Желанието ни е да излезе към края на годината, но все още не може да се ангажираме с точна дата. Следи социалните мрежи и сайта ни за повече информация. Поздрави!

Виолета Пламенова Пламенова 27/07/2018

Страхотна поредица, поздравления че издадохте и тази книга от нея! Бих искала да попитам кога се очаква книгата да е налична и в ел.формат?

Егмонт 30/07/2018

Здравей, Виолета! В момента сме в процес на работа по електронните издания на голяма част от книгите си. Съветваме те да проверяваш уебсайта ни периодично за повече информация. Поздрави!

Георги Христов Огнянов 22/08/2018

Здравейте, чудех се кога последната книга "Kingdom of Ash" ще излезе на български.

Ива Димитрова Димитрова 30/08/2018

Здравейте кога можем да очакваме седмата книга от поредицата? Благодаря предварително

Георги Христов Огнянов 08/09/2018

Книгата беше много добра, но все пак искам да ви питам за кога сте планирали да издадете "Kingdom of Ash"!

Егмонт 11/09/2018

Здравейте! Седма книга „Kingdom of Ash“ се очаква да излезе в Америка през октомври. Желанието ни е да излезе възможно най-бързо, но все още не може да се ангажираме с точна дата. Следете социалните мрежи и сайта ни за повече информация. Поздрави!

Мария Георгиева Йоргова 07/11/2018

Поредицата е страхотна няма спор, последната книга излезе преди 2 седмици, имате ли представа кога ще е готова и на българси, че 980 страници на английски с този шрифт си е истинско предизвикателство ;)Следя и социалните мрежи за инфо, но нали знаете, когато си фен гориш от нетърпение :) Хубав ден!

Егмонт 07/11/2018

Здравей, Мария! Радваме се, че поредицата ти е харесала! С Kingdom of Ash ще може да те зарадваме догодина. Поздрави!

Добавяне на коментар: