2: Среднощна корона

14,90 лв.
Не е налично

След тежки препятствия Селена Сардотиен печели конкурса за нова убийца на кралството. Но тя далеч не е лоялна към короната - Селена крие тайни дори и от най-близките си довереници.

Докато се преструва, че работи за принца, й предстои да бъде подложена на още страховити изпитания. Особено когато новата й задача би могла да застраши всичко, за което я е грижа. А на хоризонта се задават много по-опасни врагове - такива, които заплашват да унищожат целия й свят, и които със сигурност ще принудят Селена да направи избор.

Въпросът е на кого би могла да бъде лоялна една наемна убийца и за какво най-много би искала да се бори тя?

 Автор
 Сара Дж. Маас
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Стъкленият трон
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 416 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542712176
Склад: Изчерпано

След тежки препятствия Селена Сардотиен печели конкурса за нова убийца на кралството. Но тя далеч не е лоялна към короната – Селена крие тайни дори и от най-близките си довереници.

Докато се преструва, че работи за принца, й предстои да бъде подложена на още страховити изпитания. Особено когато новата й задача би могла да застраши всичко, за което я е грижа. А на хоризонта се задават много по-опасни врагове – такива, които заплашват да унищожат целия й свят, и които със сигурност ще принудят Селена да направи избор.

Въпросът е на кого би могла да бъде лоялна една наемна убийца и за какво най-много би искала да се бори тя?

* * *

Авторът

Сара Маас живее в Южна Каролина. Обожава приказките и балета, пие прекалено много кафе и е фен на популярните тв програми.

Когато не е заета да пише фентъзи романи за тийнейджъри, обикаля калифорнийското крайбрежие. Научете повече на: sarahjmaas.com

 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria) on

 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria) on

Zeliha Hyuseinova 11/07/2014

Една от най-страхотните и вълнуващи книги, които съм чела!Просто се влюбих в поредицата!Нямам търпение за следващата!!!Кога ориентировъчно можем да очакваме третата? :)

Magi Gruncharova 06/11/2015

Колко време е доставката ако я поръчам сега? И плаща ли се?

Антоанета Пламенова Дикова 21/03/2018

Здравейте, ще има ли нов тираж от изчерпаните книга втора и пета?

Егмонт 22/03/2018

Здравей Антоанета! Очаквай ги съвсем скоро налични! Среднощна корона и Империя на бури, ще излезнат на 7 април! Следи сайта ни за предварителни поръчки.

Добавяне на коментар: