1: Стъкленият трон

19,90 лв.
Не е налично

В тъмните мръсни солни мини на Ендовиер едно 18-годишно момиче излежава доживотна присъда. Тя е обучен асасин, всъщност най-добрият на света, но допусна една съвсем малка грешка. Остави се да я хванат.

Младият капитан Уестфол й предлага сделка, която не може да откаже: свободата й срещу една огромна жертва. Селена трябва да представлява принца в предстоящия турнир – опасно състезание между най-умелите крадци и асасини на света. Жива или мъртва, Селена ще бъде свободна. Победителка или победена, тя е на път да разкрие истинската си съдба. А междувременно има опасност сърцето й на убиец да бъде разтопено.

 Автор
 Сара Дж. Маас
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Стъкленият трон
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 408 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542711667
Стефани Иванова 23/01/2017

Колко е цената да доставката и до колко дни книгата ще бъде изпратена

Егмонт 07/02/2017

Здравей, Стефани! Цената на доставката е 4 лв., а поръчките се доставят в рамките на три работни дни. Поздрави!

Марина Иванова 02/03/2018

Здравейте, искам да изкажа мнение относно редакцията на книгите. Не разбирам защо всичките книги имат правописни, печатни и пунктуационни грешки в тях? Моля Ви поправете тези грешки за следващия тираж, защото в крайна сметка, хората се опират на книгите за знания! За мен е недопустимо да изглеждат по този начин, затруднява четенето им и дразни окото! Благодаря предварително!

Александър Радев 13/09/2019

Случайно попаднах на поредицата, но бързо стана една от любимите ми. По-принцип предпочитам по-тежки жанрове от YA, но тази поредица ме грабна и е уникална. Темпото на писане е бързо и увлекателно, геройте са разнообразни и интересни, а историята има изненадващи обрати, особено в по-късните книги. Сара Дж. Маас има строхотен стил на писане. Самите книги са с качествена изработка и изглеждат много добре.

Илияна М. Петрова 26/06/2022

Кога ще бъде налична отново на книжен вариант? Поредицата е страхотна!

Добавяне на коментар:

Сара Маас живее в Южна Каролина. Обожава приказките и балета, пие прекалено много кафе и е фен на популярните тв програми.

Когато не е заета да пише фентъзи романи за тийнейджъри, обикаля калифорнийското крайбрежие. Научете повече на: sarahjmaas.com

* * *

Отзиви

„Ентусиазмът и свежестта на сюжета превръщат романа в изключително вълнуващо приключение.“
- Publishers Weekly

spacer