Комплект от петте романа ПЪРСИ ДЖАКСЪН И БОГОВЕТЕ НА ОЛИМП

51,60 лв.
64,50 лв.
Спестявате: 12,90 лв.

Поръчайте петте романа ПЪРСИ ДЖАКСЪН и спестете 12,90 лв. (20%) от общата им цена!

  • Комплектът съдържа по един екземпляр от допечатаните през 2016 година с нови корици пет романа ПЪРСИ ДЖАКСЪН И БОГОВЕТЕ НА ОЛИМП:
  • Възможността за поръчка на комплекта романи се предлага в рамките на промоцията "Пакети от поредици" и за нея важат същите условия. Ако желаете да поръчате само някои от заглавията, не поръчвайте този комплект, а добавете към вашата поръчка тези, които са ви необходими, и за тях ще се приложи съответният процент отстъпка. Същото ще се случи и ако решите да добавите петте заглавия поотделно, а не наведнъж, чрез настоящия комплект - няма разлика в цената и условията за доставка. Поръчка поотделно е препоръчителна и в случай, че желаете да поръчате и съпътстващи издания към поредицата (Гръцките герои на Пърси Джаксън, Гръцките богове на Пърси Джаксън, Досиетата на героя), защото така и те ще участват в обемната отстъпка, която може да достигне до 25%.
  • Доставката на комплекта е безплатна за клиента. При поръчка важат стандартните условия за доставка на поръчки от egmontbulgaria.com.
Склад: В наличност

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: