1: Скандар и крадецът на еднорози

19,90 лв.

Ако си мислите, че знаете нещо за еднорозите, помислете пак.

Островът ви зове…

Единственото желание на Скандар Смит винаги е било да бъде ездач на еднорог. Един от малцината избрани да излюпят и да се обвържат за цял живот със страховито създание.

ДА ТРЕНИРА И ДА СЕ СЪСТЕЗАВА С НЕГО ЗА СЛАВА.

ДА СТАНЕ ГЕРОЙ.

И точно когато мечтата на Скандар е напът да се осъществи, нещата правят остър завой в много опасна посока. Мрачен и страховит враг открадва най-могъщия еднорог на Острова, заплаха дебне от тъмнината, а младият ни герой разкрива тайна, която би могла да унищожи света му...

Впуснете се в спиращо дъха приключение, изпълнено със стихийна магия, небесни битки, древни тайни и свирепи еднорози – перфектно четиво за почитателите на ПЪРСИ ДЖАКСЪН.

Книга първа от поредицата СКАНДАР И ЕДНОРОЗИТЕ

 Автор
 А. Ф. Стедман
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Скандар и еднорозите
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 145 x 210 мм
 Страници
 384
 ISBN/Баркод
9789542729396

„Скандар и крадецът на еднорози“ получи феноменален отзвук в световен мащаб, влизайки в топ пет заглавия в списъка с бестселъри на New York Times, както и в официалната класация за детски бестселъри в Обединеното кралство. Романът спечели престижната награда за детска книга на Waterstones за 2022 г. Правата за него са продадени на 38 езика, а Sony Pictures готвят филмова адаптация.

Книгата поставя началото на трепетно очакваната фентъзи поредица – „Скандар и еднорозите“. Дебютният роман на Стедман радикално преосмисля ролята на еднорозите отвъд наложените представи и изгражда образа им като величествени, но и опасни създания. Идеална за почитателите на поредиците за Хари Потър и Ерагон.

* * * 

КНИЖНИ КРИЛЕ

„СКАНДАР И КРАДЕЦЪТ НА ЕДНОРОЗИ е история, която върви като по ноти. А „мелодията“ е една от онези, които веднага те карат да си тананикаш и да тактуваш с крак. Книжно удоволствие за подрастващи читатели, което като нищо може да увлече и по-възрастните такива… Динамична и изпълнена с екшън, СКАНДАР И КРАДЕЦЪТ НА ЕДНОРОЗИ се чете по-бързо, отколкото предполагате“

прочетете цялото ревю

* * * 

Вал Стоева, Фондация ДЕТСКИ КНИГИ

„СКАНДАР И КРАДЕЦЪТ НА ЕДНОРОЗИ е глътка свеж полъх в сегмента с фентъзи издания. Неочакваната роля на еднорозите, отредена им от А. Ф. Стедман, разбива клишетата и приковава вниманието на читателя. Динамичният сюжет поддържа напрежението до края и неизбежното настъпване на финала провокира читателя да търси трескаво следващата книга от поредицата.“

* * * 

@temidabooks

СКАНДАР И КРАДЕЦЪТ НА ЕДНОРОЗИ е зашеметяващ и завладяващ фантастичен роман, който разказва за магия и приятелство и представя еднорозите в изцяло нова светлина. Това е книга, която просто те кара да се усмихнеш и е още по-трудно да оставиш! Беше голямо удоволствие да я прочета и мисля, че скоро ще стане любима на много други читатели. Препоръчвам я силно на феновете на Хари Потър и Пърси Джаксън.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: